„Nu există orgolii, jucătorii care sunt din Arad poate au o ambiție suplimentară”

12 Apr. 2012, 12:45 Seria 2

FC Olt Slatina întâlnește, în Vinerea Patimilor, una dintre cele mai titrate formații, UTA Arad, care încearcă să revină pe prima scenă a fotbalului la finalul sezonului. Duelul se anunță aprig disputat, în tur partida încheindu-se nedecis, scor 2-2.

După remizele înregistrate în rundele precedente, FC Olt Slatina întâlnește în vestul țării o echipă de tradiție, care are în palmares câteva titluri naționale. UTA Arad este adversara alb-vișiniilor în Vinerea Mare. Formația pregătită de Roland Nagy vine după o înfrângere umilitoare suferită la Slatina, în compania celor de la Alro, și va face tot posibilul să transeze victoria de partea sa, mai ales că în etapa următoare întâlnește Poli Timișoara. Duelul cu UTA le-ar putea tresării orgoliul alb-vișiniilor, după remiza nemeritată din tur, scor 2-2. Mai mult decât atât, câțiva din componenții lotului sunt arădeni, iar acest lcuru ar putea aduce o mobilizare în plus.

„Va fi un meci greu”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se așteaptă la un meci dificil, însă speră la o mobilizare în plus a jucătorilor, care au un moral bun după remizele înregistrate în etapele precedente.

„Meciul este greu oricum, când joci cu o echipă cum este UTA Arad. Pentru noi toate meciurile sunt dificile, dar este adevărat că primele șase etape au fost infernale, din punct de vedere al programului echipa noastră a fost dezavantajată”, a declarat Dan Oprescu.

Întrebat dacă meciul este unul al orgoliilor, dat fiind faptul că o parte dintre jucători sunt arădeni, acesta a precizat: „Nu există orgolii, bineînțeles că jucătorii care sunt din Arad poate au o ambiție suplimentară, este normal să fie așa”.

Partida dintre UTA Arad și FC Olt se va disputa, vineri, pe stadionul „Francisc Neumann”, cu începere de la ora 18.00.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Apr. 2012, 12:45 Seria 2
Pe aceeași temă