„Nu e dramatic”

06 Dec. 2008, 16:35 Seria 2

Președintele executiv al “feroviarilor” nu este îngrijorat de situația de la club, după retragerea lui Georgică Cornu. Bazându-se pe sprijinul autorităților locale și pe situația și mai precară de la alte cluburi, Altmayer este chiar optimist.

Cum e atmosfera la club după plecarea finanțatorului?
Suntem în vacanță, ieri m-am întâlnit cu jucătorii la o bere. Le-am dat o parte din rata restantă, cât s-a putut. Criza îi dă peste cap pe toți, dar îl înțeleg pe domnul Cornu, dânsul a făcut eforturi, a vrut până în ultima clipă.



Vor pleca jucători? La transferuri vă mai gândiți?
Jucătorii noștri, dacă vor accepta micșorarea de salarii, vor rămâne. Dacă nu, sunt liberi să plece unde vor, nici nu avem pretenții financiare la transfer. Avem doar 3-4 jucători netransferabili. De pe plan local avem în vedere pentru transfer șapte-opt jucători din liga a III-a.



Ce obiectiv mai are echipa acum?
Obiectivul nostru rămâne tot cel care a fost la început, am spus tot timpul că n-avem echipă de primul loc. Probabil se vor retrage patru echipe din seria noastră. Câmpia Turzii s-a retras deja, am auzit că și la UTA ar fi mari probleme. Nu prea mai sunt bani pentru sport.



Deci totuși, stați bine față de alte echipe de Liga a II-a.
Noi vom avea și sprijinul autorităților locale, din februarie. La anul ne gândim chiar la un împrumut, dacă nu găsim altă metodă. Vă dați seama, noi eram a doua echipă din serie ca fond salarial, după UTA. Acum va trebui să îl micșorăm de mai mult de două ori. Nu e dramatic, clubul nostru a fost în situații și mai rele înainte de venirea domnului Cornu. Singura problemă e cu obișnuirea de la starea bine la mai puțin bine, nu va mai fi acel „high-life” de la club.

Ce program de iarnă aveți?
Lotul nostru se va reuni pe 12 ianuarie. Vom face un cantonament în Debrecen, unde a fost și Poli. Va fi o iarnă grea pentru fotbalul românesc, nu doar pentru noi, iar multe echipe se vor retrage, poate unele și din prima ligă.

 

articol scris de Alex IOVAN
[email protected]

06 Dec. 2008, 16:35 Seria 2
Pe aceeași temă