Noi acuze asupra lui Barbu: „Sunt scârbit de cum minte și aberează acest om”

15 May. 2012, 13:30 Seria 2
Noi acuze asupra lui Barbu:**

Acuzat de Cătălin Barbu săptămâna trecută că a refuzat să primească banii de la FC Argeș pentru operație, Andrei Panait a clarificat lucrurile la emisiunea de sport de la Curier TV.

„Am văzut ce a declarat Cătălin Barbu și sincer sunt scârbit de cum minte și aberează acest om. Cum era să-i aduc factura când el mi-a propus să îmi dea câte 300 de lei pe lună, iar mama mea avea la bancă rată de 800 de lei? Eu docturului i-am dat toți banii, nu în rate. Cine minte dintre noi doi? Eu care am suferit și am tras după accidentare sau el care și-a bătut joc de mine și nu a avut bunul simț să îmi dea măcar un telefon când eram la spital”.

Andrei Panait nu s-a oprit doar la aceste declarații. „Sunt multe lucruri de spus. Nimeni nu știe că era să îl ia la bătaie pe maseorul echipei Dan Sarivan dacă nu intervenea Coca și Voiculeț. Nimeni nu știe că la Comisia de diciplină le-a spus oamenilor de acolo că eu am lipsit nemotivat 6 luni și că nu am niciun semn de operație la picior. Nimeni nu știe că angajații clubului au fost forțați să semneze pentru licență un act din care reiese că clubul nu are nicio restanță salarială, dar de fapt acei oameni au un salariu restant din 2010 august-septembrie. FC Argeș rămâne la mine în inimă și o să mă întorc acolo, eu în glorie, iar el va fi alungat cu pietre.”, a declarat Andrei Panait.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

15 May. 2012, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă