„Ne-am luat angajamentul că terminăm pe locurile 3-4″

20 Jan. 2012, 06:15 Seria 2
„Ne-am luat angajamentul** că terminăm pe locurile 3-4

Oficialii grupării Alro Slatina au încheiat înțelegeri cu toți jucătorii transferați în această iarnă pe o perioadă de un sezon și jumătate. Prin urmare, planurile privind promovarea sunt legate de stagiunea viitoare, în situația în care nu se va putea reuși accederea după locurile 3-4.

Repartizarea în serie a fostelor divizionare A Gloria Bistrița și FC Timișoara a dat peste cap planul aluminiștilor de a promova. Președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, a declarat că dacă nu se va ivi ocazia de a se promova de pe locurile 3-4, obiectivul pentru noul sezon va fi accederea în Liga I. Proiectul a fost înmânat factorilor de decizie, care vor hotărî aprobarea bugetului.

„Noi am făcut un proiect pentru ca unitățile bugetare să ne finanțeze, prin care solicităm primăriei municipiului Slatina și Consiliului Județean Olt că ne-am luat angajamentul ca în sezonul 2011-20012 să promovăm în Liga I, dar nu știam la data respectivă că vicecampioana țării, FC Timișoara, și Gloria Bistrița, care au terminat campionatul cu drept de rămânere în Liga I că nu vor obține licența. Ne-am luat angajamentul că vom termina pe locurile 3-4 în sezonul acesta, celelalte speculații le poate face oricine. În anumite împrejurări aceste poziții îți dau drept de promovare, dacă nu, pentru sezonul 2012-2013, propunem ocuparea locului I, II. Rămâne ca factorii de resurse să ne analizeze aceste lucruri și să decidă”, a declarat Jane Nițulescu.

„Jucătorii aflați în litigii sperăm să ni se alăture până la plecarea în cantonament”

Președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, spune că vor mai fi transferați câțiva jucători, care sunt în litigii cu cluburile de care aparțin.

„Când am propus acest lucru autorităților, ne-am bazat pe lotul de jucători pe care îl avem, lot care probabil va fi completat cu minim doi-trei jucători, jucători care au litigii cu cluburile lor, sunt la comisiile Federației și Ligii Profesioniste pentru a fi declarați jucători liberi. Atât timp cât nu și-au reziliat contractele sau nu au fost declarați liberi, ne abținem la comentarii. Noi sperăm să se alăture lotului până la plecarea în cantonament, dar asta depinde dacă se vor da verdictele, deja au avut primele termene”, a mai precizat oficialul de la Alro.

Jucătorii aflați pe lista de achiziții a celor de la Alro care se află în litigiu cu cluburile de care aparțin sunt Gabriel Velcovici de la Gloria Bistrița și Mădălin Ciucă de la Gaz Metan Severin. Cazurile celor doi se vor judeca marți.

sursa: Gazeta Nouă

20 Jan. 2012, 06:15 Seria 2
Pe aceeași temă