Nastai: „Am încredere în el”

21 Jul. 2009, 15:09 Seria 2
Nastai:

Noul antrenor al echipei FC Silvania, Dacian Nastai, a testat sâmbăta trecută 11 jucători: Paul Mila (Mureșul Deva), Mircea Ungur și Radu Găbruș (Unirea Dej), Gelu Oroian și Raul Rus (Ardealul Cluj), Florin Plăvițiu și Florin Sabău (Național Sebiș), Cosmin Vădan și Vlad Maxim (Turul Micula), Bogdan Belcin (campion național la juniori cu FC Bihor) și Robert Villand (ex- “U” Cluj).

 

Dintre aceștia au mai fost păstrați în lot numai doi fotbaliști: Robert Villand și Bogdan Belcin.

 

Chiar dacă nu a semnat un contract de joc, Villand dorește să renască sub aripa lui Dacian Nastai, cel care l-a antrenat la juniorii republicani de la LPS Satu Mare, unde l-a responsabilizat cu banderola de căpitan de echipă. ‘‘Villand a fost pe cai mari la un moment dat, după care a urmat o decădere. Eu am mare încredere în el și sper să-și revină în scurt timp’‘, a menționat tehnicianul Silvaniei.

 

Situația bihoreanul Belcin este în acest moment incertă, o decizie urmând a fi luată zilele următoare.

 

Silvania a semnat zilele trecute un angajament cu Emi Ștef (ex-CFR), portar care a jucat ultima dată în Liga a III-a din Spania.

 

Nastai a declarat că își mai dorește în lot doi juniori talentați. “Dacă vom aduce încă doi juniori, nu cred că vom avea probleme să ne menținem în Liga a II”, a declarat Nastai.

 

 

Articol scris de Ciprian PETRAN

21 Jul. 2009, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă