Nagy nu le mai dă nicio șansă renegaților

08 Jan. 2012, 13:09 Seria 2
Nagy nu le mai dă** nicio șansă renegaților

Pentru Jakie Nicolae, Andrei Neagoe și Claudiu Drăgan nu există decât o variantă la reunirea de luni a lotului „textilist”, să accepte condițiile de reziliere ale contractelor propuse de conducerea „Bătrânei Doamne”. Asta doar dacă nu doresc să fie „exilați” la echipa a doua, în Liga a 4-a, pierzând ocazia să-și găsească alte echipe din eșaloanele doi sau trei.

„Sunt băieți de bună credință, care mai au multe de spus în fotbal, doar că am decis că UTA are nevoie de fotbaliști cu o motivație mai mare în acest moment. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare nu voi da înapoi în ceea ce-i privește”, a precizat Roland Nagy.

Niciunul dintre cei trei fotbaliști de pe lista neagră nu pare a ține cu dinții de locul lor în lotul „textilsit” și pentru retur, însă, probabil, vor negocia la sânge condițiile despărțirii. Mai mult, Drăgan i-a transmis lui Giovanni Catanzariti că este foarte important pentru el să-și găsească rapid o altă formație, altfel ia în calcul și o rămânere în Calea Aurel Vlaicu, fie și la echipa a doua.

Sursa: Sport Arad

08 Jan. 2012, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă