Multe noutăți la Liberty

08 Jan. 2009, 17:09 Seria 2
Multe noutăți la Liberty

Formația orădeană CF Liberty Oradea s-a reunit azi la Salonta sub bagheta tehnicianului Gheorghe Ghiț. La primul antrenament din 2009, Liberty a avut nu mai puțin de nouă jucători noi în lot majoritatea dintre ei provenind din campionatul maghiar de fotbal: Kuruczi (portar, de la VSC Debrecen); Salomon Miklos (32 de ani, fundaș, de la Paks, a jucat în naționala Ungariei); Balasko Ivan (30 de ani, mijlocaș central, de la Paks); Viktor Bolocsfoldi (20 de ani, atacant, de la Videoton).

 

La aceștia s-au adăugat și reveniții din Italia: Cristi Cigan (20 de ani, de la Sambenedetesse, Serie C1); Coroian și Florean (de la Brescia „primavera”), precum și Dochița (atacant de la Poli Timișoara), singurul jucător venit din campionatul intern. Pe lista de achiziții al clubului orădean se numără și noul manager al clubului, Gal Laszlo, fost la echipa maghiară de prima ligă FC Videoton. Acesta va prelua atribuțiile avute înainte de Gheorghe Alexandrescu.

 

Lotul de jucători cu care CF Liberty pornește în pregătiri la început de an sunt:

 

Portari: Bălgrădean, Bak, Kuruczi;

Fundași: L. Rus, Popovici, Florean, Coca, Cuciula, Oltean, Salomon, Tegzeș;

Mijlocași: Coroian, Chiș, Deaconescu, Stanci, Petrescu, Balasko, Petrache, Străuț, Sorean, M. Popa, Caciora;

Atacanți: C. Bud, C. Cigan, Birtalan Botond, Bențe, Bolcsfoldi, Markus, Șulea, Dochița.

 

Clubul orădean mai așteaptă în probe alți trei jucători: doi senegalezi (un portar și un atacant), iar al treilea este un mijlocaș belgian.

 

Articol scris de Nicolae Mihalcea

08 Jan. 2009, 17:09 Seria 2
Pe aceeași temă