Morariu vrea victoria cu Olimpia pentru un moral mai bun cu ACS Poli

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 13:25 Seria 2
Morariu vrea victoria cu Olimpia** pentru un moral mai bun cu ACS Poli

Titular în ultimele meciuri, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Ovidiu Morariu, a avut evoluții apreciate. Jucătorul sosit în vară a format cuplul din centrul defensivei alături de căpitanul de echipă, Alin Gligor.

FC Olt a acumulat cinci puncte în ultimele trei meciuri, susținute în decursul unei săptămâni. În plus, divizionara secundă slătineană nu a încasat niciun gol, după ce în debutul de sezon a pierdut puncte prețioase în urma unor goluri primite în prelungiri.
 
De câteva jocuri, în centrul defensivei, alături de Alin Gligor, s-a regăsit Ovidiu Morariu, fotbalist masiv, cu un joc de cap foarte bun. Fundașul central consideră că în deplasarea de la Oradea starea terenului și-a pus amprenta asupra evoluției, fiind astfel nevoiți să se mulțumească cu remiza înregistrată. „Cred că ne-a lipsit prospețimea, terenul a fost destul de greu, s-a simțit și oboseala, însă important este că am obținut puncte în aceste ultime trei meciuri”, a declarat fundașul.
 
Fundașul central al grupării FC Olt se așteaptă la un meci greu cu Olimpia Satu Mare, formație care are un punct mai puțin decât divizionara secundă slătineană. „Fiecare meci îl jucăm la victorie. Dacă ne-am impune, am avea un moral bun pentru meciul cu Timișoara, care va fi la fel de greu. Olimpia Satu Mare este o echipă bună, de fapt toate sunt valoroase, dar sperăm să obținem cele trei puncte”, a mai spus Morariu.
 
FC Olt Slatina – Olimpia Satu Mare se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă