Montați pentru victorie cu Mureșul Deva

21 Oct. 2011, 14:44 Seria 2
Montați pentru victorie** cu Mureșul Deva

Învinsă în runda precedentă în ultimul minut de prelungiri de Chindia Târgoviște, FC Olt Slatina trebuie să obțină victoria în confruntarea în care primește vizita formației Mureșul Deva, pentru a nu pierde contactul cu contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Alb-vișiniii se pare că au trecut peste eșecul suferit etapa trecută pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, iar singurul gând este victoria cu Mureșul Deva. Sâmbătă, în fața propriilor suporteri, FC Olt Slatina întâlnește ocupanta poziției a șaptea în clasamentul seriei. Pentru a nu pierde contactul cu formațiile aflate în lupta pentru menținerea în eșalonul secund, singurul rezultat favorabil pentru gruparea pregătită de Dan Oprescu este victoria.

„Băieții par montați pentru a câștiga meciul”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este de părere că meciul nu va fi deloc ușor, însă este încrezător într-o evoluție bună a jucătorilor și un rezultat pe măsură.

„Mă bucur că băieții au trecut repede peste eșecul de la Târgoviște și par montați pentru a câștiga meciul cu Deva. Întâlnim o echipă bună, s-a văzut și în meciul cu FC Bihor din deplasare, bine organizată, dar noi trebuie să câștigăm”, a declarat tehnicianul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu.

Prezența pe teren a atacantului Alin Mihai, marcatorul golului din partida cu Chindia Târgoviște, este incertă în confruntarea cu Mureșul Deva. Jucătorul ofensiv a acuzat o întindere, neantrenându-se la capacitate maximă în această săptămână. De asemenea, mijlocașul Andrei David acuză probleme medicale, însă până la ora meciului sunt șanse mari să fie apt.

Partida se va disputa pe stadionul Rapid din Piatra-Olt, cu începere de la ora 11.00 și va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Cătălin Popa (Pitești), ajutat la cele două tușe de George Neacșu (Câmpulung) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Arbitrul de rezervă desemnat la acest meci este Marian Pană (București). Observatorii întâlnirii sunt Vasile Mihuț (Constanța) și Nicolae Marodin (București).

Sursa: Gazeta Nouă

21 Oct. 2011, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă