Momentul adevărului: rezultatele auditului în cazul lui Poli au ajuns la CJ Timiș

02 Feb. 2012, 17:16 Seria 2
Momentul adevărului:** rezultatele auditului în cazul lui Poli au ajuns la CJ Timiș

Marian Iancu susține că datoriile active ale clubului nu depășesc 4 milioane de euro. Dacă afirmația lui e reală, autoritățile locale vor deveni acționari majoritari la club.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc, a declarat că a primit prin fax, astăzi, la prânz, rezultatele auditului financiar ale lui Poli Timișoara. „Sunt 40 de pagini, le citim. Până mâine nu pot să vă spun mai multe”, a spus șeful CJT.

Datele obținute în urma controlului vor fi trimise și consilierilor locali și, dacă problemele de la club nu sunt mai grave decât se cunoaște, autoritățile locale și județene vor aloca aproximativ 4 milioane de euro pentru a cumpăra acțiuni în club. Aproximativ aceeași sumă reprezintă și datoriile urgente pe care Marian Iancu spune că Poli le mai are de plătit. „Am achitat toate datoriile la bugetul statului, iar restul datoriilor active sunt în jurul a 4 milioane de euro, până la data de 1 februarie 2012. Acestea sunt rezultatele aproximative, din auditul comandat de noi. Aceleași rezultate ar trebui să aibă și cel comandat de Consiliul Județean. Mai sunt 4 milioane de euro datorii către grupul de firme BkP, însă acestea nu sunt urgente”, a declarat Marian Iancu.

Articol scris de Radu FAUR

02 Feb. 2012, 17:16 Seria 2
Pe aceeași temă