Mogoșanu: „De noi depinde dacă vom reuși să prindem primele șase”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 17:23 Seria 2
Mogoșanu:**

Pentru tânărul goalkeeper Răducu Mogoșanu, anul 2013 a fost unul bun, având în vedere faptul că a debutat în eșalonul secund.

Sosit de la FC Caracal, portarul de 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina a evoluat în zece meciuri în această primă parte a sezonului.

„Important pentru mine este că am făcut pasul la Liga a II-a. Nu pot să spun că nu sunt mulțumit de evoluțiile mele, însă întotdeauna este loc de mai bine. Suntem încrezători că ne putem atinge obiectivul, nu este diferență mare între echipe, iar eu cred că la finalul sezonului vom fi acolo în primele șase. Nu știu dacă are importanță ce echipă am putea scoate din play-off, important este să ne facem jocul. De noi depinde dacă vom reuși să prindem primele șase, nu de celelalte competitoare. În noul an îmi doresc să fiu sănătos, să joc cel puțin cât am făcut-o în această primă parte, iar atunci când se va apela la mine să-mi fac treaba cât mai bine în poartă”, a declarat Răducu Mogoșanu.

Goalkeeper-ul divizionarei secunde va petrece Crăciunul în familie, în timp ce de Revelion a ales ca destinație stațiunea de pe Valea Prahovei, Sinaia.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 17:23 Seria 2
Pe aceeași temă