Minerul Lupeni a obținut o victorie clara în fața lui CFR

29 Nov. 2008, 18:11 Seria 2
Minerul Lupeni a obținut o victorie clara în fața lui CFR

Speriați ca primarul Răsmeriță îi va trimite să joace la juniori în cazul unui eșec, gazdele încep în forță meciul și ratează mai multe oportunități de a marca prin Sorin Chițu în minutul 10 , Ghideon în minutele 20 și 31, ultima dată trimițând mingea puternic în transversala porții nefericitului la final portar Mutu.

 

Minerii reușesc să fructifice una dintre marile ratării în minutul 44 prin Cristian Robert care reușește să înscrie în urma unei acțiuni personale cu un șut la firul ierbii din interiorul careului mic.

 

A doua reprză este tot la dispoziția gazdelor care își mai trec în cont o bară prin Nicorec în minutul 56. Dar în minutul 65 Lupeniul se desprinde pe tabela de marcaj, tabelă care nu exista la stadionul Minerul prin Sorin Chițu care înscrie printr –o acțiune identică cu cea de la primul gol. Ocazile periculoase ale echipei timișorene, doar două la număr, au fost ratate de Pecarov și Aldana.

 

Pe final de meci Minerul închide conturile cu un gol frumos marcat de antrenorul jucător Ion Dumitra, acesta executând ca la manual o lovitură liberă de la 22 de metri.

Iosif Rus (antrenor Lupeni): “Îmi felicit echipa pentru victorie și pentru modul cum a jucat. Scorul este mare și nu mă așteptam să dăm atătea goluri dar mă bucură rezutatul. Această victorie ne dă speranțe pentru salvarea de la retrogradare și cred că dacă nu câștigam astâzi era rău pentru noi”

 

Dan Potocianu (antrenor CFR Timișoara): “ Felicit echipa gazdă pentru victorie. Am jucat slab, din păcate baieții mei nu au respectat ce le am spus în vestiar. Una le am spus eu și alta au făcut ei pe teren. Voi analiza cu fiecare în parte acest eșec.”

29 Nov. 2008, 18:11 Seria 2
Pe aceeași temă