„Minerii” s-au impus pe final

28 Feb. 2009, 15:50 Seria 2
„Minerii

După ce au condus cu scorul de 2-0, “minerii” au fost egalați, dar au învins spre final prin reușita lui Robert Cristian. Nici zăpada de pe teren și nici frigul nu i-au împiedicat pe jucătorii celor două echipe să ofere un spectacol fotbalistic agreabil cu faze de poartă spectaculoase dar și cu multe goluri. Prima repriză a fost dominată copios de echipa din Lupeni care a ratat numeroase ocazii , cea mai importantă fiind bara lui Cornel Irina. De altfel primul gol al meciului avea să vină în minutul 38. Gideon croșetează apărarea oaspete și îl învinge pe portarul Ilie cu un șut sec. Jucătorul de culoare, unul dintre cei mai buni de pe teren a contribuit din plin și la golul doi ,în urma unei faze la care  a mai participat și Chițu, dar finalizatorul a fost Bozian, care în minutul 62 ridică scorul la 2-0. Echipa din  Lupeni continuă sarabanda ocaziilor, Robert Cristian, schimbare inspirată a lui Petre Gigiu, și Gideon ratând trei mari șanse de a marca în doar două minute, dar portarul oaspeților salvează de fiecare dată. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună oaspeții revin la viață cu două goluri din singurele șuturi avute pe poartă. În minutul 63 Costin îl învinge pe Bănică cu un șut plasat și face 2-1, iar în minutul 70 Ionescu îngheață tribunele și la propriu și la figurat. Atacantul din Mioveni se trezește cu o minge făcută cadou de Vodiță și-i execută pe „mineri”. Țipetele de pe margine ale lui Petre Gigiu îi trezește la realitate pe jucătorii gazdă care reușesc în cele din urmă să preia conducerea pe tabelă prin reușita lui Robert, care aduce astfel și victoria izbăvitoare.

 

„Sunt mulțumit de rezultat”
Petre Gigiu s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut de Minerul în partida cu Dacia Mioveni, chiar dacă elevii săi s-au jucat cu ocaziile de gol. „Nu sunt supărat în ciuda ratărilor avute. Terenul a fost foarte greu, eu mergeam chiar și la un rezultata de egalitate. Echipa s-a comportat bine și chiar dacă mulți s-au plâns de antrenamentele dure le-am spus și la vestiar că se vede faptul că au condiție fizică bună”,a spus tehnicianul. imediat după meci.

Iordache Eftimie. „Îi felicit pe jucătorii din Lupeni”
Antrenorul echipei Dacia Mioveni Iordache Eftimie a spus că îi felicită pe jucătorii Minerului pentru rezultat. „Au meritat victoria și îi felicit. Am obosit să mai comentez arbitrajele pentru că ne amendează Federația și ne lasă fără salarii”, a spus antrenorul.  
 

 

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

28 Feb. 2009, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă