Micaș și Schnellenperger vor fi împrumutați

06 Aug. 2009, 18:36 Seria 2
Micaș și Schnellenperger vor fi împrumutați

Ajuns la un moment dat chiar în vizorul unor echipe de primă ligă, mijlocașul Adrian Micaș a avut un sezon nereușit la FC Silvania. Chinuit și unele de probleme medicale la coloană, fotbalistul sătmărean a ‘‘bifat’‘ puține minute în tricoul ‘‘alb-albaștrilor’‘.

Astfel, pentru următorul sezon, conducerea clubului a hotărât să-l împrumute la o formație unde poate evolua, iar zilele trecute au ajuns la un acord cu Turul Micula, echipă care a promovat în Liga a III-a tocmai în detrimentul formației secunde a Șimleului!

Nici Schnellenperger (foto) nu va prinde startul noului sezon sub culorile Silvaniei, el urmând a fi împrumutat pentru un an la Sănătatea Cluj.

‘‘Ambii mai au doi ani de contract cu FC Silvania și vor evolua sub formă de împrumut, cu condiția să poate fi rechemați în orice moment la echipă’‘, a menționat președintele Ioan Gurzău. Din lotul de anul trecut nu mai fac parte portarul Petru Câmpan, retras din activitate la 41 de ani, și atacantul Flaviu Breaz, care în această vară a susținut probe de joc la FC Zalău.

Belcin, oprit în lot

Testat de antrenorul Dacian Nastai în partidele amicale, Bogdan Belcin va fi oprit în lotul Silvaniei.  El a ajuns la o înțelegere cu conducerea, pentru un contract pe doi ani, iar acum așteaptă dezlegarea de la fosta sa echipă, FC Bihor. Folosit mai mult la echipa secundă, ce a evoluat în Liga a III-a, talentatul fundaș stânga se poate lăuda cu un titlu de campion național la juniori republicani A, unde a fost unul dintre jucătorii de bază, până în ultimele etape, când a renunțat la echipă după neînțelegeri cu antrenorul.
Un alt tânăr cooptat în lotul Silvaniei este Andrei Sulea.

Originar din Târgu Jiu, el a evoluat la CF Liberty Salonta, iar în zilele acestea se va perfecta un împrumut pentru un sezon sub Măgură. La fel ca și Belcin, Sulea a fost campio național cu juniorii republicani B, dar în anul 2008. Un alt coleg al său de generație – Iulian Petrache, a fost folosit în amicalul cu Luceafărul Năpradea, dar nu l-a convins pe antrenorul Dacian Nastai.

Articol scris de Ciprian Petran

06 Aug. 2009, 18:36 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă