„Mergem să câștigăm pentru că Timișoara nu este o echipă de neînvins”

07 Oct. 2011, 15:50 Seria 2

Băimărenii merg la Timișoara conștienți fiind că nu au nimic de pierdut, doar trei puncte de câștigat. Deși întâlnesc un adversar puternic, care nu a cunoscut în acest sezon gustul înfrângerii, cei de la FC Maramureș Universitar Baia Mare au mărturisit că timișorenii nu sunt invincibili și că pot fi surprinși pe contraatac. Un scenariu ghicit de tehnicianul bănățenilor, care avertizează că băimărenii nu trebuie subestimați, cu atât mai mult cu cât sunt antrenați de „fostul idol al tifoseriei alb-violete”, Romulus Buia, după cum menționeaza site-ul echipei din Timișoara.

„Sunt măcinați de problemele lor interioare”

„E o echipă bună a campionatului Ligii a doua, știm foarte bine ce jucători sunt acolo, individualități foarte bune. Noi mergem dorind să scoatem maximum din ce se poate scoate, să jucăm deschis, mergem să câștigăm pentru că Timișoara nu este o echipă de neînvins și noi nu avem nimic ce pierde. Orice rezultat e permis. Nu se pune problema ca, dacă am pierde acolo, ar fi mare tragedie. Dar noi mergem cu încredere și vrem cu adevărat să mergem să câștigăm pentru că am văzut ultimele meciuri ale lor și parcă nu mai formează așa o echipă: sunt măcinați de problemele lor interioare. Noi, parcă, am mai crescut în joc. Sigur că nu pot să spun că jucăm acum formidabil, dar încet-încet vom crește și nu ne sperie acest meci. Mergem să jucăm și sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Ciprian Dorobanțu.

Făcând referire la lot, Dorobanțu a menționat că se speră în refacerea lui Oltean până la ora meciului și în revenirea lui Fritea. În această dimineață a plecat echipa spre Timișoara, urmând ca băimărenii să aibă un antrenament după masă.

„Ne bazăm pe jocul bun al nostru în deplasare”

„Cu siguranță va fi un meci greu. Timișoara are o echipă foarte bună, chiar dacă au plecat mulți jucători. Sperăm să ne impunem, să scoatem măcar un punct dacă se poate. Ne bazăm pe jocul bun al nostru în deplasare și, în plus, noi nu avem nimic de pierdut: mergem să scoatem maximum!”, a declarat mijlocașul central Nicoară Voicu.

„Avem încredere în noi, suntem cu moralul ridicat”

„Noi ne așteptăm la un joc foarte greu, plecăm cu șansa a doua, dar mergem să ne jucăm șansa. Avem încredere în noi, suntem cu moralul ridicat și sperăm să venim cu puncte de acolo. Ei sunt cu moralul la pământ, în schimb, pentru că au tot felul de probleme. Ar trebui să așteptăm, să îi prindem pe contraatac. Să sperăm că jucăm și facem puncte: nu contează dacă mai înscriu eu, contează să joc bine și să îmi ajut echipa, dacă pot să și înscriu ar fi foarte bine…”, a spus mijlocașul central Alin Roman.

Băimărenii au obținut în etapa precedentă prima victorie de pe propriul teren, învingând cu 3-0 echipa FC Olt. Timișorenii, de cealaltă parte, au făcut egal la 0 la UTA Arad. FCMU ocupă locul 7 în clasament, acumulând în primele șapte etape 10 puncte. Timișorenii sunt pe locul 2, cu 15 puncte, fiind neînvinși până acum.

Autorii de goluri pentru FCMU: Alin Roman 2, Alexandru Gego 2, Petrică Dragoș 2, Alin Bota 1, Voicu Nicoară 1, Vasile Pop 1 și Niculae Oltean 1.

Sursa: emaramures.ro

07 Oct. 2011, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă