Meciul dintre FC Brașov și Metalul Reșița riscă să nu se dispute. Gazonul stadionului Tineretului este acoperit de zăpadă. ANM a anunțat COD GALBEN de ninsori

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 15:58 Seria 2

Meciul dintre FC Brașov și Metalul Reșița e în pericol să nu se desfășoare. Programat miercuri, de la ora 14:00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2, jocul ce ar trebui să se dispute pe stadionul Tineretului din Brașov e în acest moment sub semnul întrebării din cauza condițiilor meteorologice.

La Brașov a început să ningă, iar suprafața de joc de la „Tineretului” a fost acoperită cu zăpadă. Organizatorii fac eforturi pentru curățarea gazonului, însă este de așteptat ca terenul să fie destul de greu la ora meciului de miercuri cu Metalul Reșița. Asta ar fi situația cea mai bună, în cazul în care nu va ninge și mai rău.

„Noi trebuie să fim pregătiți să facem față și unui teren greu. Nu vom căuta scuze cu starea terenului, meciul cu Reșița trebuie să-l câștigăm indiferent de starea terenului”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Adrian Szabo, antrenorul lui FC Brașov.

ANM a emis COD GALBEN de ninsori în Brașov și alte 13 județe din România. Atenționarea intră în vigoare de marți, de la ora 16:00 până miercuri la ora 14:00.

Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 15:58 Seria 2
Pe aceeași temă