Meci tare la Tărlungeni: Unirea e neînvinsă acasă, Fortuna în deplasare. Bona: „Va fi un joc echilibrat”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 14:40 Seria 2
Meci tare la Tărlungeni: Unirea e neînvinsă acasă, Fortuna în deplasare.** Bona:

Neînvinși pe teren propriu în acest campionat, brașovenii întâlnesc Fortuna Poiana Câmpina, echipă care nu a pierdut niciun joc în deplasare!

Unirea Tărlungeni va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul meci al anului, pe teren propriu, cu Fortuna. Cum runda trecută, jucătorii pregătiți de Dan Bona au stat în campionat, aceștia au putut pregăti în liniște meciul cu prahovenii. Pentru formația brașoveană, Fortuna este un adevărat coșmar, ținând cont că aceștia au câștigat ambele meciuri directe din acest sezon, din campionat și cupă.

Vremea potrivnică de la Brașov din ultima săptămână a dat peste cap programul de pregătire din această săptămână, în care echipa s-a pregătit mai mult la sală și pe terenul sintetic. Chiar dacă terenul central este încă acoperit de zăpadă, finanțatorul echipei, Kiss Iosif, dă asigurări că meciul se va disputa în condiții optime.

Referitor la duelul cu jucătorii antrenați de Aurelian Stamate, Dan Bona a spus că „va fi un meci greu în care vom întâlni echipa aflată pe locul secund în campionat și care nu a pierdut niciun meci în deplasare în acest campionat. Cum nici noi nu am pierdut la Tărlungeni, sunt convins că va fi un meci echilibrat. Ne dorim să câștigăm, pentru a avea o vacanță liniștită, dar și pentru că, în cazul unei victorii, am avea șanse foarte mari să ne consolidăm un loc pentru play-off”, a declarat Dan Bona, care nu se va putea baza în meciul cu Fortuna pe serviciile lui Elek și Marcăș.

Înaintea etapei a 16-a din Seria 2, Fortuna ocupă locul 2 cu 26 de puncte, iar Unirea Tărlungeni se află pe locul 5 cu 19 puncte.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 14:40 Seria 2
Pe aceeași temă