„Masorul KO” a revenit la „U” Cluj

19 May. 2009, 13:03 Seria 2
„Masorul KO

Mircea Moldovan, masorul Universității care l-a doborât cu un cap în gură pe fotbalistul Constantinescu, de la Internațional Curtea de Argeș, și-a ispășit cele două luni de suspendare dictate de conducerea clubului.
El a fost prezent marți la antrenamentul lui "U", pentru prima dată după incidentul din 14 martie. Bătaia s-a petrecut în pauză, chiar în momentul în care cele două echipe se pregăteau să intre la vestiar. După spusele martorilor oculari, fotbalistul argeșean l-a înjurat pe secundul lui "U", Marius Popescu, care îi cerea socoteală arbitrului Roșu pentru golul neacordat din prima repriză. După ce s-a "trezit" cu un cap sănătos în figură, Constantinescu a căzut la pământ, unde a stat timp de câteva minute fără să schițeze nimic. El a fost înlocuit la pauză, neputând continua jocul.

 

"Timp de 20 de minute, Constantinescu a fost sub îngrijirile medicilor, pentru că nu putea sta nici în picioare", a explicat atunci antrenorul oaspeților, Ștefan Stoica. La final, masorul Universității a fost felicitat de spectatori pentru gestul său nu tocmai sportiv. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru argeșeni.

sursa: clujeanul.ro
 

19 May. 2009, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă