Marius Popescu: „Am meritat victoria”

29 Aug. 2009, 19:08 Seria 2
Marius Popescu:** „Am meritat victoria

 

Universitatea Cluj a trecut cu 1-0 de FC Bihor și a urcat pe locul 3 în clasament.

 

Pe banca „șepcilor roșii” a stat Marius Popescu, numit interimar după demiterea lui Palilla. De luni, funcția de antrenor principal al Clujului o va ocupa Cornel Țălnar.


„Ne-am atins scopul la Oradea, acela de a obține victoria. Orice antrenor trăiește prin rezultate. Am dominat prima repriză după care presiunea gazdelor s-a dublat în repriza secundă, când am fost și norocoși, la fel cum a fost FC Bihor în primele 45 de minute. FC Bihor este o echipă bună și bine articulată. Oradea este un pol important în serie și va avea un cuvânt greu de spus în bătăliile importante ce se vor da în seria a II-a”, a spus Marius Popescu.

 

De cealaltă parte, Ioan Petcu crede că era mai echitabil un rezultat de egalitate: „Ne pare rău pentru că am pierdut cele trei puncte, la fel cum regret faptul că nu am putut evolua în primele 45 de minute ala cum am făcut-o în repriza a doua, când am avut vreo 3-4 ocazii clare de a înscrie și astfel să putem obține măcar un rezultat de egalitate. Pozitiv este că jucătorii tineri care au intrat pe parcurs au adus un plus de elasticitate echipei. Din păcate, lipsa lor de experiență și-a spus cuvântul. Nu pot înțelege ratarea lui Lupașcu, de la șase metri singur. A fost probabil și lipsă de șansă și de concentrare, sau poate nu au reușit să treacă peste tracul acestui meci”.

 

Articol scris de Nicolae Mihalcea
 

29 Aug. 2009, 19:08 Seria 2
Pe aceeași temă