Andrei Prepeliță se antrenează cu FC Argeș și ar putea fi unul dintre jucătorii experimentați pe care Nicolae Dică și-i dorește. Concluziile după amicalul cu Chiajna

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 15:31 Pregătiri, amicale

Nicolae Dică, antrenorul FC Argeș, s-a declarat mulțumit în mare parte de jocul echipei sale după remiza obținută ieri, în amicalul cu Concordia Chiajna, scor 1-1. Acesta a sesizat unele minusuri în repriza secundă și vrea să le remedieze într-un timp cât mai scurt. Totuși, Dică spune că vrea numai victorii cu piteștenii, inclusiv în amicale, pentru a-i obișnui pe jucători cu această atitudine.

„A fost al doilea meci de pregătire pe care l-am disputat în această vară și mă pot declara mulțumit de jocul echipei din prima repriză. Ca și în meciul de acum câteva zile, cu Chindia, și acum am făcut un joc bun în prima repriză. Ceea ce am pregătit la antremente, am pus în practică. În a doua repriză am suferit cum s-a întâmplat la meciul cu Chindia, pentru că am folosit mulți jucători născuți 2000, 2001, 2003, fotbaliști care sunt foarte tineri, iar acest lucru se vede. Trebuie să avem răbdare și cu acești copii. Până acum este ok că ne-am atins scopul de a face un antrenament bun. Venim după două zile în care am lucrat foarte bine, cu câte două antrenamente pe zi. Mă așteptam să fim puțin obosiți în anumite momente de joc, dar totul a fost ok. Urmează încă două zile de antrenamente cu multă muncă la Valea Iașiului, iar sâmbătă vom juca un amical cu Turris Turnu Măgurele. Vom avea încă două zile cu câte două antrenamente pe zi, iar apoi meciul de sâmbătă. Eu pun accent și pe meciurile amicale. Îmi doresc să câștig fiecare meci pentru că așa sunt. Și la antrenamente, dacă intru cu băieții, sunt cu o atitudine bună și vreau să câtig. Trebuie să ne învățăm cu această atitudine și la meciurile amicale pentru a câștiga”, a spus antrenorului Argeșului.

Dică spune că mai are nevoie de întăriri la echipă: „Îmi mai doresc trei-patru jucători cu experiență, pentru că se vede că în a doua repriză intrăm cu foarte mulți copii. Sper să reușim să aducem acești jucători cu experiență”.

Prepeliță se pregătește cu FC Argeș

De câteva zile, cu lotul echipei FC Argeș se pregătește și mijlocașul Andrei Prepeliță (33 de ani). Fotbalistul argeșean este liber de contract după despărțirea de Concordia Chiajna și este în căutarea unui nou angajament.

Prepeliță se antrenează separat, cu preparatorul fizic Dan Didiță, și arată o condiție fizică foarte bună. Rămâne de văzut care va fi următoarea destinație a experimentatului fotbalist care în cariera sa a evoluat la FC Argeș, U Craiova, FCSB, Ludogoreț și FC Rostov.

În primul amical al verii, FC Argeș a remizat cu Chindia, scor 0-0. Următorul test e programat sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu Turris Turnu Măgurele, viitoare colegă în campionat.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 15:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă