Marius Ene nu mai e dorit

29 Apr. 2009, 14:53 Seria 2
Marius Ene** nu mai e dorit

Fotbalistul de 27 de ani susține că nu și-a mai primit restanțele financiare și a depus deja memoriu la FRF, în timp ce oficialii clubului severinean îl acuză pe Ene că nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei de mai bine de o săptămână.
 

 

„N-am primit niciun drept financiar de când am venit la FC Drobeta. Am luat doar o primă de 300 de lei, după egalul de la Pitești! Eu nu vreau să devin jucător liber de contract, ci mi-am depus memoriu doar pentru a-mi primi salariul. Nu vreau să plec la altă echipă, dar nu poți să te pregătești corespunzător dacă nu ești plătit”, a explicat Ene, remunerat doar la semnătură.

 

 „De când a plecat Eugen Neagoe, Ene tot susține că nu se simte bine. Invocă mereu o stare de oboseală. Probabil e un mod de-al lui de a nu mai participa la antrenamente. Eu nu puteam să folosesc în aceste etape un jucător care nu se pregătește corespunzător”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu, devenit și antrenor al echipei după despărțirea de Eugen Neagoe.

 

Deși oficialul severinean era încântat în iarnă că reușise să obțină semnătura atacantului liber de contract care nu ducea lipsă de oferte, Marius Ene n-a mai prins lotul în mandatul lui Mănescu și nici nu s-a mai prezentat de aproape 10 zile la antrenamentele echipei la care are printre cele mai mari salarii. Ultimul joc al atacantului originar din Moreni datează din etapa a XXI-a, când FC Drobeta a pierdut cu 0-2 la Arad, eșec care a dus la rezilierea contractului cu Neagoe.
 

 

 Articol scris de Mircea OGLINDOIU

29 Apr. 2009, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă