Marian Bucurescu, în cărți la FC Drobeta

29 Jun. 2009, 14:05 Seria 2
Marian Bucurescu, în cărți la FC Drobeta

Echipa severineană negociază cu Marian Bucurescu preluarea băncii tehnice, ocupată campionatul recent încheiat de Iulian Mihăescu, Eugen Neagoe sau Vasile Mănescu. Dacă nu vor apărea probleme, fostul principal al Drobetei din sezonul 2007-2008 va fi prezent miercuri la reunirea lotului pentru a-și începe al doilea mandat la malul Dunării.

Deși în urmă cu două săptămâni spunea că exclude posibilitatea de a reveni la FC Drobeta, antrenorul bucureștean este acum foarte aproape de a semna cu clubul patronat de severinenii stabiliți în Capitală, Cristi Burci și Jan Ionică. Vara trecută, Marian Bucurescu era anunțat de către conducerea administrativă că nu i se va mai prelungi contractul scadent, după ce FC Drobeta s-a poziționat pe cinci, loc pe care l-a ocupat și în ediția recent încheiată. După plecarea de la FC Drobeta, Bucurescu a pregătit CS Otopeni, între etapele VII-XVI, interval în care a acumulat nouă puncte în Liga I.


  „Bucurescu este prima opțiune a conducerii. S-a discutat cu el, dar mai sunt unele detalii de pus la punct. Încă nu s-a semnat contractul. Dacă nu vor interveni modificări, pe 1 iulie va veni la reunirea lotului”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu. FC Drobeta l-a mai avut în vizor și pe severineanul Vali Tița, dar acesta a evitat să dea un răspuns, în așteptarea unei oferte din Maroc.

 

Deocamdată, echipa severineană nu a perfectat vreun transfer, deși a renunțat la Dusan Popovic și Paul Curteanu, în timp ce Bogdan Aldea și Dan Pînzaru sunt liberi de contract. „Vor fi și plecări, vor fi și veniri de jucători. Împreună cu nou antrenor vom decide la cine vom renunța și care sunt posturile ce necesită achiziții. În cantonament vom merge tot în Serbia, la Donji Milanovac, însă rămâne să ne consultăm în vederea perioadei”, a precizat Mănescu.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

29 Jun. 2009, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă