„Dacă Bucurescu pierde cu Otopeni și mai e păstrat în funcție, îmi dau demisia”

03 Sep. 2009, 11:07 Seria 2
„Dacă Bucurescu pierde cu Otopeni și mai** e păstrat în funcție, îmi dau demisia

 

Nemulțumit de faptul că FC Drobeta n-a marcat în primele trei etape din campionat, președintele Consiliului de Administrație a lansat un atac virulent la adresa antrenorului Marian Bucurescu, readus vara acesta la malul Dunării de patronul Cristi Burci.

„Echipa nu mai joacă nimic. E de nerecunoscut. După prestația slabă de la Silvania, cu FC Argeș am tras un singur șut pe spațiul porții, iar la Mioveni am jucat tot ultradefensiv. Deși eram conduși cu 1-0, Bucurescu l-a scos la pauză și pe singurul atacant (n.r – Alexandru Fotescu) pe care-l aveam în teren și a introdus un mijlocaș, pe Moutinho. Jenaru a fost lăsat pe bancă și am evoluat fără niciun vârf în partea secundă. Nu avem cum să dăm gol, dacă nu atacăm, ci doar ne apărăm. Mai grav e că el nu-și asumă nici responsabilitatea rezultatelor, ci dă vina pe anumiți jucători. N-aș vrea să cred că Bucurescu e un antrenor slab, dar dacă vom continua cu acest joc, ne vom lupta pentru evitarea retrogradării, iar eu nu vreau să fiu părtaș la așa ceva. Sunt la club de patru ani, dar acum e cea mai proastă atmosferă. Dacă pierdem cu Otopeni și Bucurescu mai e păstrat în funcție, eu îmi voi da demisia”, a răbufnit Stelian Șteanță, președintele CA.

Oficialul severinean mai are o nedumerire, legată de selecția făcută de tehnicianul care mai pregătise echipa de la malul Dunării și în sezonul 2007-2008, la finele căruia conducerea administrativă nu i-a fost prelungit contractul scadent.


„N-am înțeles nici de ce nu l-a reținut în lot pentru aceste meciuri pe Gărgălie, un jucător experimentat. A îndepărtat fotbaliștii din Severin și i-a adus la echipă pe finul lui (n.r. – Alexandru Radu) sau pe Doicaru, iar cei doi n-au confirmat. Practic, Bucurescu a stricat din nou atmosfera din vestiar, iar jucătorii sunt total nemulțumiți de stilul și sistemul lui. Nu dau sfaturi, dar e evident ceea ce se întâmplă și mi-e greu să asist la acest declin”, a adăugat Șteanță, neîncrezător în capacitatea lui Bucurescu de a redresa echipa.

Sâmbătă, la Vânju Mare, FC Drobeta va juca împotriva echipei pe care Marian Bucurescu a pregătit-o sezonul trecut, între etapele VII – XVI.

 

Articol scris de Mircea OGLINODIU
 

03 Sep. 2009, 11:07 Seria 2
Pe aceeași temă