Mărginean: „N-am fost o echipă”

03 Jul. 2009, 18:06 Seria 2
Mărginean:** „N-am fost o echipă

Fostul administrator delegat al „șepcilor” ar putea deveni „mâna dreaptă” a lui Florian Walter la Universitatea. Pe „Limoniu” îl bucură venirea noului patron și spune că n-a prea avut cu cine să facă treabă la echipă, în ultimul sezon.
 

 

Cel care a venit în urmă cu un an în conducerea „șepcilor” n-a fost niciodată „înghițit” de ultrașii echipei clujene. „Nu am înțeles niciodată ce a avut lumea cu mine. Eu m-am zbătut până la capăt pentru Universitatea și mi-am folosit toate cunoștințele să ajut acest club. Eu am fost nevoit să rezolv încurcăturile altora. Atunci s-au acumulat toate datoriile”, a povestit Mărginean. Acesta spune că Florian Walter poate rezolva toate problemele lui „U”.
 

 

Mărginean se plânge chiar că nu a fost susținut de niciun alt conducător al „șepcilor”, în sezonul trecut și că de acolo a plecat degringolada „alb-negrilor”. „Am fost cam singur. N-am fost o echipă. Eu voi prezenta un bilanț cu tot ceea ce am făcut anul trecut. Ar trebui să facă toți la fel și apoi noul patron să tragă linie”, este de părere „Limoniu”, care l-a sfătuit pe Walter să investească la „U”. „I-am spus că este o bună oportunitate, acum 2 luni când m-a întrebat dacă ar fi bine să bage bani aici. Fotbalul poate fi o afacere”, este convins Mărginean.
 

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

03 Jul. 2009, 18:06 Seria 2
Pe aceeași temă