Mănescu: „Ne jucăm șansa până la capăt”

08 Apr. 2009, 11:39 Seria 2
Mănescu: „Ne jucăm șansa până la capăt

Deși echipa s-a îndepărtat la șapte puncte de ultimul loc promovabil, oficialii severineni nu renunță la promovare și mizează pe faptul că primele patru clasate încă nu și-au disputat meciurile directe.

 

„Terminasem prima parte a sezonului pe locul secund, dar am avut un început prost de retur. Totuși, campionatul se mai joacă. Eu mai sper în promovare, însă trebuie să fim realiști, fiindcă distanța s-a mărit, iar șansele noastre sunt mai mult teoretice. Din acest moment, noi nu mai avem voie să pierdem și ne-ar trebui câți mai mulți pași greșiți ai contracandidatelor. Mai sunt și meciurile directe ale primelor patru clasate, unde se vor pierde din punctele puse în joc. Oricum, până când cele două echipe nu au asigurată matematic promovarea, trebuie să ne jucăm șansa. Cred că după meciul nostru cu Târgu Mureș vom știi dacă mai putem spera”, a lămurit președintele – antrenor Vasile Mănescu ecuația promovării.

 

Până la meciul cu FCM Tg. Mureș, din 25 aprilie, FC Drobeta va întâlni sâmbătă, la Vânju Mare, CFR Timișoara, după care va juca la Dacia Mioveni. În următoarele două etape se vor disputa și derbiurile FC Internațional Curtea de Argeș – Unirea Alba Iulia și CSM Rm. Vâlcea – FC Internațional Curtea de Argeș.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

08 Apr. 2009, 11:39 Seria 2
Pe aceeași temă