„Mănescu a procedat corect. I-a dat o lecție juniorului”

27 Apr. 2009, 13:33 Seria 2
„Mănescu a procedat corect.** I-a dat o lecție juniorului

Minerul Lupeni va juca în etapa următoare, acasă, cu Drobeta, echipă aflată în plin scandal după ce președintele antrenor Vasile Mănescu și-a luat la palme un jucător. Oficialii din Vale văd gestul acestuia ca fiind unul normal.

 

„Păi juniorul acela nu avea nicio treabă să meargă și să-i ceară socoteală arbitrului. Trebuia să-și vadă de treaba lui. Foarte bine a procedat Mănescu în momentul în care l-a luat la palme. Și eu aș fi procedat la fel. Dacă nu-l oprea se întâmplau alte lucruri mai urâte și  avea de suferit întreaga echipă. Au fost multe certuri pe teren și trebuia făcut ceva. Din punctul meu de vedere președintele antrenor i-a dat o lecție”, a declarat președintele Minerului, Cornel Resmeriță

 

Mijlocașul Drobetei Turnu Severin, Ionut Ilie, a fost luat la palme chiar pe teren de antrenorul său, Vasile Mănescu, după ce la finalul primei reprize s-a implicat într-o altercație cu fotbaliștii celor de la FCM Târgu Mureș în cadrul meciului disputat  la Vânju Mare din etapa a 26-a a Ligii a II-a.
 

 

articol scris de Loredana Juglea
 

27 Apr. 2009, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă