Manea și-a reziliat contractul cu Gloria pentru a fi manager general la Corona!

Marius ANGHEL 19 Jun. 2013, 15:46 Seria 2
Manea și-a reziliat contractul cu Gloria** pentru a fi manager general la Corona!

De ieri, Nicolae Manea nu mai este antrenorul Gloriei Bistrița. Vasile Urs, administratorul judiciar al clubului, a confirmat oficial această știre. „Am decis de comun acord să renunțăm la înțelegerea pe care am avut-o. Nu era semnat niciun contract, deci n-a fost nevoie de nicio reziliere. Totul s-a petrecut amiabil și trebuie să recunosc că inițiativa a venit din partea lui”, a declarat Urs pentru sportulbistritean.ro.

Fostul antrenor al Gloriei, echipă retrogradată în Liga a II-a, va fi numit în conducerea grupării nou promovate în Liga I, Corona Brașov. Nicolae Manea va ocupa funcția de manager general.

„Este foarte adevărat că am discutat cu cei din conducerea clubului Corona și chiar acum sunt în drum spre Brașov pentru a bate palma. Ne-am înțeles pentru ca eu să fiu manager iar lui Paul Enache i s-a propus funcția de președinte. Este mult de lucru la această echipă, pentru că am înțeles că nu sunt condiții pentru Liga I. Trebuie să mișcăm lucrurile pentru că Liga I este la alt nivel. Trebuie să găsim soluții pentru a crea condiții de pregătire acceptabile echipei, dar și să întărim lotul cu câțiva jucători. Vrem să mizăm pe aceiași antrenori, Țicleanu și Bona, dar trebuie să și aducem un preparator fizic și un antrenor secund”, a declarat Manea pentru Mediafax.

În locul rapidistului, conducătorii bistrițeni au câteva variante pe care le analizează în aceste zile. Se vehiculează numele lui Coroian, al lui Negrean, Dan Matei sau Balaur. Nu e exclusă nici numirea lui Sebi Moga pe postul de antrenor principal.

Marius ANGHEL 19 Jun. 2013, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă