Mănăilă speră să înceapă cu dreptul pe banca orădenilor: „Probabil va fi un joc dus la limita sportivității”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 08:57 Seria 2
Mănăilă speră să înceapă cu dreptul pe banca orădenilor:**

După numirea în funcție a noului antrenor, Dan Mănăilă, FC Bihor și-a continuat antrenamentele în această săptămână pentru jocul din deplasare cu Unirea Tărlungeni, meci care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în județul Brașov. Partida va conta pentru etapa a 11-a din Seria a II-a a Ligii a II-a și va opune două vecine de clasament, FC Bihor situată pe poziția a 12-a, cu 10 puncte, iar Unirea, pe locul al 13-lea, cu 6 puncte.

„Ne vom prezenta la meci cu multă determinare. Sper ca băieții să lase deoparte problemele financiare care-i apasă. Ne va aștepta un joc dârz, între două echipe care au nevoie de puncte. Gazdele, care au condiții mult mai bune decât noi, doresc să se reabiliteze. Probabil va fi un joc dus la limita sportivității, dar eu sper să facem o figură frumoasă și să ne întoarcem cu un rezultat bun”, a declarat, citat de fcbihor.ro, antrenorul echipei orădene.

Dan Mănăilă se confruntă cu câteva probleme de efectiv înaintea acestui joc. Dacă Magda și Țoca sunt suspendați, în schimb, Haș și Lorincz sunt incerți, dar, cel puțin, ultimul, speră să fie recuperat până la ora începerii jocului.

Altfel, deplasarea către Tărlungeni a echipei din Oradea se va face vineri dimineața, seara echipa urmând a susține un antrenament la Brașov.

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 08:57 Seria 2
Pe aceeași temă