„Mai avem nevoie de bani pentru a-l duce pe Dossey la o clinică din străinătate”

03 Dec. 2008, 14:53 Seria 2
„Mai avem nevoie de  bani pentru a-l duce pe Dossey la o clinică din străinătate

Ionuț Dragomir, fundașul echipei Minerul Lupeni, fost coleg de echipă cu portarul Ibrahim Dossey, spune că acesta din urmă are nevoie de ajutor financiar și material pentru a fi dus la o clinică de specialitate din străinătate. Dossey a suferit în urmă cu aproximativ trei luni un grav accident de circulație în urma căruia a stat în comă profundă două luni.

 

”M-am șocat când l-am văzut prima dată. Ce fotbalist a fost și cum a ajuns. Dar este bine că a ieșit din comă. Acum deschide ochii, își simte mâna și piciorul stâng. Are nevoie în continuare de ajutorul nostru. E nevoie de bani pentru a fi dus la o clinică din străinătate. Are nevoie de o lungă perioadă de recuperare”, spune Dragomir cel care îl vizitează aproape în fiecare zi pe Dossey.

 

Jucătorul din Lupeni a mai afirmat printre altele că este deranjat de faptul că s-a spus că Dossey este vizitat de mulți prieteni.

„Nu este adevărat în afară de mine, de Marius Lăcătuș și de o persoană de la Pandurii Tg Jiu nimeni nu a venit la el la spital. Prietenii l-au cam uitat”, a spus Dragomir care a pornit o campanie de ajutor pentru fostul său coleg.

 

De altfel Dragomir a adunat peste 2000 de euro și spune că nu se va opri aici.

„Fac un apel către toți jucătorii de la marile cluburi din România să fie alături de Dossey și să-i ofere sprijinul financiar și material de care are nevoie”.

Articol scris de : Loredana Juglea

03 Dec. 2008, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă