„Mă voi pregăti în continuare, iar în retur sper să evoluez mai mult”

16 Dec. 2011, 10:26 Seria 2
„Mă voi pregăti în continuare,** iar în retur sper să evoluez mai mult

Jucător ce înainte de a se alătura lotului pregătit de Dan Oprescu a evoluat pentru Dinamo II, mijlocașul la închidere Daniel Sandu își dorește ca în partea a doua a sezonului să reușească să se impună în primul unsprezece.

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina Daniel Sandu speră ca returul de campionat să-i aducă mai multe minute bifate în tricoul alb-vișiniu. Jucătorul de 21 de ani a evoluat foarte puțin în prima parte a sezonului, acesta regăsindu-se în câteva partide în optsprezecele conceput de Dan Oprescu.

„Pentru mine personal nu a fost un tur reușit, pentru că nu am jucat foarte mult. Sper ca în retur să evoluez mai mult, pentru asta o să mă pregătesc cât mai bine și sper să demonstrez că merit să joc”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina.

În privința îndeplinirii obiectivului, menținerea în eșalonul secund, mijlocașul la închidere al grupării alb-vișinii Daniel Sandu este cât se poate de încrezător.

„Cred că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, va fi greu, însă sunt convins că avem șanse. Am demonstrat prin joc că ne ridicăm la nivelul adversarilor. A fost un tur și cu bune și cu rele, în unele meciuri am obținut ceea ce ne-am propus, iar în altele am pierdut pe greșelile noastre. Acum nu trebuie să ne mai uităm în urmă, ci să facem tot ce ne stă în putință să nu le mai repetăm, iar rezultate cu siguranță vor fi”, a mai precizat Daniel Sandu.

sursa: Gazeta Nouă

16 Dec. 2011, 10:26 Seria 2
Pe aceeași temă