„Mă aștept la altă atitudine, trebuie să ne trezim, iar meciul cu UTA e un nou început pentru noi”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 13:53 Seria 2

Cu un singur punct acumulat în primele lor două meciuri susținute în acest retur, Corona a beneficiat de jocul rezultatelor și și-a menținut prima poziție în clasament. În această rundă, brașovenii au meci greu cu o altă echipă ce visează la promovare, UTA, însă, cu toate acestea, oficialii liderului Seriei a II-a nu concep pași greșiți duminică.

„Venim după un început pe care nu l-am dorit, dar a venit momentul să ne trezim pentru acest meci cu UTA. Un meci greu, cu o echipă care nu a făcut schimbări în echipă în această iarnă, cu jucători buni gen Laso, Silvășan și alții. Ei speră la promovare acum, după aceste victorii si vin foarte hotărâți aici, dar noi ne vom mobiliza la maxim. Am încredere în jucătorii mei și aștept cu încredere următoarele meciuri.”, și-a început discursul de dinaintea partidei antrenorul brașovenilor.

„Îmi asum responsabilitatea pentru rezultatele din acest retur. Am încredere în acest grup de jucători. Am discutat cu ei în aceste zile și mă aștept la altă atitudine din partea lor. Trebuie să ne trezim, iar meciul cu UTA să fie un nou început pentru noi. Știm că vom avea un meci greu, pentru că întâlnim o echipă care are ca obiectiv promovarea. Arădenii își vor juca la Brașov poate o ultimă șansă de a rămâne în lupta pentru promovare. Noi depindem doar de noi să ne menținem în fruntea clasamentului”, a mai spus Bona.

Jucătorii sunt la fel de conștienți de importanța meciului și a celor trei puncte cu UTA.

„Jucăm un meci foarte important pentru noi, nu aș zice că e un derby, ci doar un joc cu o miză mare. Din păcate, starea terenului nu ne avantajează deoarece jucăm pe teren propriu și trebuie să construim, rezultatele de până acum nu au fost favorabile și din cauză că am evoluat pe terenuri grele, iar noi suntem obișnuiți să pasăm mult. Nu ne gândim decât la cele 3 puncte cu care vom face un pas mare către Liga 1. Nu ne interesează ce fac alte echipe, important este să acumulăm cât mai multe puncte în următoarele etape”, declară atacantul Ionuț Chirciu.

„Ne-a lipsit puțin concentrarea în primele jocuri, dar am convingerea că ne vom mobiliza la maxim de acum încolo. UTA e o echipă cu mare tradiție în fotbalul românesc și normal că își doresc să fie în prima ligă, dar noi suntem pe primul loc și trebuie să arătăm asta și în joc. Meciul va fi unul de care pe care. Dacă vom juca cu curaj și determinare sunt convins că putem câștiga. Suntem un grup unit și vom demonstra pe teren acest lucru.”, a spus Burlacu.

Meciul Corona Brașov – UTA Arad se va disputa duminică, de la ora 13:30.

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 13:53 Seria 2
Pe aceeași temă