Lupu și promovarea Coronei!

Marius ANGHEL 28 May. 2013, 13:36 Seria 2
Lupu și promovarea Coronei!

Președintele Coronei, Liviu Lupu, era un car de nervi la finalul meciului cu FC Argeș. Înfuriat de egalul cu piteștenii, Lupu și-a vărsat nervii pe centralul Ionel Ivan, arbitru care a făcut praf acest meci.

Ieri, la două zile după meciul cu FC Argeș, lui Lupu nu-i trecuse supărarea, altfel nu se explică faptul că șeful Coronei refuză să răspundă la telefon. În schimb, Lupu este activ pe o rețea de socializare, unde acesta postează mesaje mobilizatoare pentru promovare. „Nu a fost o zi chiar fericită pentru echipa noastră. Dar, despre ce vorbim, este aceeași echipă, sunt aceeași băieți care ne-au adus multe satisfacții! Șansele noastre la promovare au rămas intacte! Trebuie să câștigăm la Târgu Mureș și matematic suntem în Liga I! Forzza CORONA!”, este mesajul lui Lupu.

Cu siguranță, dacă Lupu s-ar fi implicat mai mult în viața echipei, Corona nu ar fi ajuns să tremure pentru promovare în acest final de campionat. Cu trei grătare și primă de 100 de euro de jucător este însă greu să emiți pretenții…

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 28 May. 2013, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă