Lobonț are un urmaș în Valea Jiului

16 Apr. 2009, 12:40 Seria 2
Lobonț are un urmaș** în Valea Jiului

Stelian Homan, fost antrenor cu portarii la echipa de seniori a clubului Jiul și cel care i-a șlefuit pe Martin Tudor, Cătălin Mulțescu, Florin Anton, Dumitru Hotoboc și mulți alții este de părere că în Valea Jiului există un portar ce poate călca pe urmele lui Lobonț

 

La doar 19 ani Gabriel Ciucă și-a câștigat pe merit postul de titular la echipa Minerul Lupeni în fața mult mai experimentatului Dragoș Bănică, portar venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova. Ciucă l-a impresionat pe „tăticul” portarilor din Vale, Lulu Homan, care-i prevede acestuia un viitor strălucit.

 

„Bun portarul Ciucă. Mi-a plăcut foarte mult, cel puțin în meciurile în care l-am văzut eu. Are ceva din nebunia acelor portari pentru că dacă nu ești puțin nebun este foarte clar că nu poți să fi în poartă . Ciucă nu ar trebui să mai scape primul „11” pentru că depinde numai de el. Aduce foarte bine cu Bogdan Lobonț de la Dinamo. Are câteva calități care se  aseamănă cu ale dinamovistului. Eu spun că e  un copil talentat care promite mult”, a afirmat  Homan, în opina căruia Dani Coman este cel mai bun portar din ultimii ani.

 

Și președintele Minerului Lupeni, Cornel Resmeriță, este mulțumit de prestația lui Ciucă. „Nu numai că își face datoria, dar este și un copil foarte liniștit”,a apus oficialul”.

 

articol scris de Loredana Juglea

 

16 Apr. 2009, 12:40 Seria 2
Pe aceeași temă