Mititelu: „Dacă jucătorii vor să plece, să o facă, unii oricum sunt doar niște numere pe tricou, care pot fi înlocuite”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:36 Campionat
Mititelu:** „Dacă jucătorii vor să plece, să o facă, unii oricum sunt doar niște numere pe tricou, care pot fi înlocuite

După prima înfrângere a echipei sale, Adrian Mititelu s-a arătat extrem de iritat de zvonurile conform cărora mai mulți jucători vor să-și depună memorii pentru a deveni liberi, fiind neplătiți.

Patronul FC U Craiova a declarat că orice jucător poate să plece dacă nu e mulțumit, fiindcă oricum doar Săceanu și Ciucă reprezintă ceva, restul fiind doar „numere pe tricouri, care pot fi schimbate”, iar din iarnă este posibilă o remaniere totală a lotului.

„Niciunul dintre jucători nu e în situația de a depune memoriu. Chiar dacă ar pleca, avem capacitatea să facem o echipă de la zero. Putem lua alți 30 de jucători, la fel de buni sau chiar mai buni. Brand-ul este mai important decât orice jucător. Deja negociem cu anumiți fotbaliști, de 28-30 de ani, pe care vrem să-i aducem. Oamenii mă cunosc, știu că sunt serios și le dau banii, chiar dacă mai târziu. Dacă sunt unii care vor să plece, atunci să se ducă unde vor, inclusiv la acea echipă din Craiova. În afară de Ciucă, Săceanu și alți câțiva, ceilalți sunt niște numere pe tricou, care pot fi înlocuite” a declarat Adrian Mititelu pentru Digi 24.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:36 Campionat
Pe aceeași temă