Lista lui Mestecăneanu

28 Dec. 2008, 14:05 Seria 2

Viorel Mestecăneanu, președintele Consiliului de Administrație al Ceahlăului, caută să înregimenteze până pe data de 5 ianuarie 2009 mijlocași si atacanți, pentru a întări echipa antrenată de Florin Marin. Acesta își dorește ca toate achizițiile să fie făcute până la data reunirii lotului, 5 ianuarie 2009.

"Odată întărite cele două compartimente, sunt sigur că pregătirile din ianuarie vor fi începute în forță. Dacă vom reuși să-i aducem pe cei pe care îi dorim, în retur nu cred că ne va mai putea opri cineva din reușita promovarii", a spus Viorel Mestecăneanu, care are numai puțin de 21 de jucători pe lista de jucători propuși pentru a fi transferați la Piatra Neamț.

 

"Niciun jucător din aceștia nu evoluează în prima liga și toți au fost urmăriți de-a lungul turului. Sunt jucători tineri, de perspectivă, din liga a doua și chiar a treia. Am vrut să-l legitimăm pe atacantul Răzvan Avram de la echipa Prefabricate Modelu, care s-a desființat, însă el a părăsit echipa exact inainte de a semna contractul. Nu știm motivul și nici nu ne mai interesează", a mai precizat președintele Consiliului de Administrație al Ceahlăului.

 

Acesta a adaugat că fundașul Liviu Floricel este singurul fotbalist care va părăsi echipa, el nedorînd să-și mai prelungească ințelegerea cu formația pietreană. "Floricel este ca și plecat. Chiar dacă va dori să rămână va fi surprins cand va constata că nu-l vom mai primi în echipă", a conchis Viorel Mestecăneanu.

 

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au spus că pe lista de 21 de jucători ce se doresc a fi inregimentați în această iarna se află atacantul Kone de la FC Botoșani, mijlocașul Marinescu, de la Petrolul Ploiești, chiar dacă aceștia mai au și alte oferte, chiar și Ionuț Enache de la Dunărea Galați. În cazul ultimului, un eventual transfer ar însemna o revenire acasă, el fiind îndepartat din lotul pietrenilor de fostul antrenor Viorel Hizo.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

28 Dec. 2008, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă