Lemnaru: „Vreau să rămân la U Cluj doar dacă se dorește promovare. Sunt șanse să vină un investitor”. Ciupe se pregătește și el sub comanda lui Mihai Teja

  • Valentin Lemnaru (31 ani) se antrenează alături de echipa lui Mihai Teja, Universitatea Cluj, dar spune că va semna doar dacă primește asigurări că problemele financiare se vor rezolva și obiectivul va fi promovarea.
  • Atacantul spune că mai are încă bani de primit, atât de la „U” Cluj, cât și de la Petrolul.

 

Fostul golgheter din Liga 1 al Universității Cluj, Valentin Lemnaru, a fost marea surpriză de la antrenamentele din această lună ale echipei pregătite de Mihai Teja. Lemnaru nu a semnat încă niciun contract și ar fi tentat de o revenire, însă doar în condițiile în care clujenii își propun promovarea. Acesta spune că șefii echipei vorbesc despre posibilitatea schimbării acționariatului, caz în care obiectivul va fi accederea în Liga 1.

„Sunt ceva discuții, dar deocamdată nu e nimic sigur. Sper ca în această săptămână să se rezolve ceva. Vă dați seama că mulți bani nu am cum să cer, ținând cont de situația existentă. Nu aș semna pentru bani, ci pentru a avea meciuri în picioare și pentru a ajuta echipa. Vreau doar să fie ceva serios și să se dorească promovarea. În alte condiții nu știu dacă voi semna. Din câte am înțeles, sunt niște discuții cu un investitor care să preia echipa, asta ni se spune. Știu că Mihai Teja dorește să lupte la promovare și să mai aducă câțiva jucători”, a dezvăluit, pentru Liga2.ro, atacantul care ultima dată a jucat la Petrolul.

Banii, doar pe foaie

Lemnaru spune că a avut parte în ultimul timp doar de echipe care nu l-au plătit. Atacantul este pe lista creditorilor Universității Cluj, dar are de primit bani și de la Petrolul, clubul de care tocmai s-a despărțit și pentru care a evoluat doar de șapte ori, perioadă în care a înscris și un gol. „Mai am de încasat încă bani din perioada precedent de la U Cluj. Și de la Petrolul trebuie să primesc bani. Deocamdată sunt doar pe foaie. Mă uit pe foaie și am de primit o grămadată de bani”, a spus atacantul.

Ciupe ar putea reveni și el, nu și Târnăcop

La antrenamentele clujenilor s-a prezentat și fostul căpitan din Liga 1, Raul Ciupe. Fundașul dreapta este liber de contract după ce s-a despărțit în această iarnă de FC Viitorul. Și el se află în aceeași situație ca și Lemnaru și așteaptă să afle cum se va rezolva problema acționariatului pentru a semna un nou contract.

Din păcate, clujenii au pierdut șansa de a-l legitima și pe Ionuț Târnăcop. Acesta s-a accidentat grav la un antrenament și s-a ales cu o ruptură a tendonului lui Ahile, conform stiridesport.ro. Târnacop, care nu avea semnat un contract cu Universitatea, va fi operat și va lipsi o jumătate de an.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă