Laso a plecat de la UTA: „Ar mai fi rămas și ar fi jucat pe gratis, dar s-a accidentat”

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 12:15 Seria 2
Laso a plecat de la UTA:**

Dincolo de problemele de ordin financiar cu care se confruntă, utiștii încep să aibă și unele probleme de efectiv pentru finalul sezonului. Maximiliano Laso s-a accidentat la genunchi și a decis că nu mai are rost să ardă „gazul” degeaba la Arad.

Prin urmare, argentinianul a decis să plece acasă, ținându-și telefonul deschis în special pentru Adrian Falub, care l-ar dori la ASA în cazul în care târgumureșenii promovează în Liga I. „Am încercat să-l convingem să mai rămână cu noi, dar trebuie să-l înțelegem și pe el. Își luase deja bilet de avion pentru astăzi (n.r. ieri), cheltuise ultimii bani, ne pare rău că ne despărțim de el. Și el ne-a spus că ar mai fi rămas și ar fi jucat pe gratis pentru grup, dar din moment ce s-a accidentat nu mai putea face acest lucru. De asemenea, regretăm că nu am putut să-i mai oferim plăcerea de a mai juca în tricoul UTA-ei, însă Ola a acuzat o problemă medicală și a trebuit să optăm pentru un fundaș. Altfel, ultima schimbare era Laso”, a mărturisit George Neagu, jucător și antrenor de conjunctură la formația „textilistă”.

Totodată, acesta a sesizat că fundașii Nicolae Oltean și Florin Ardelean au decis să se izoleze de grup și să prefere antrenamentele echipei de juniori conduse de Sandu Gaica. „Astăzi (n.r. ieri), când am venit la pregătire, cei doi jucau fotbal tenis. Se pare că au decis să se dezică de noi, colegii lor, e treaba lor ce fac mai departe. Pentru a completa lotul de 18 pentru Satu Mare, probabil vom apela la Farcaș, sau Trabalka, dacă acesta din urmă nu este prea obosit după revenirea de la lotul național”, a mai spus Neagu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă