La un pas de forfait!

04 Jun. 2009, 16:59 Seria 2
La un pas de forfait!

Jucătorii lui CFR Timișoara au refuzat ieri să se antreneze din cauză că nu și-au primit salariile de șase luni. Aceștia amenințau chiar că nu vor intra pe teren la meciul cu FCM Târgu Mureș. Astăzi, după discuțiile avute cu conducerea clubului, fotbaliștii se pregătesc normal în speranța că-și vor vedea banii dacă echipa se salvează de la retrogradare.
 

 

„Ieri nu s-au antrenat, îi înțeleg, toți angajații de la club suntem în situația asta, neplătiți. Am discutat cu ei și se vor prezenta la joc sâmbătă. Ar fi păcat să nu ne jucăm șansele”, a declarat președintele clubului CFR Timișoara, Sorin Altmayer.
 

 

Conducătorul feroviarilor speră să aducă investitori la club, „lucru posibil doar dacă echipa se salvează de la retrogradare”. CFR-ul își poate îndeplini obiectivul dacă învinge în ultimele două etape, în deplasarea de la FCM Târgu Mureș și în ultima etapă pe teren propriu cu Minerul Lupeni. Victoriile trebuie totuși coroborate și cu rezultatele negative ale contracandidatelor: CSU Arad, „U” Cluj, Arieșul Turda, Mureșul Deva ori Minerul Lupeni.
 

 

Mari probleme de lot
 

 

Pentru deplasarea de la Târgu Mureș, antrenorul Florin Bugar se confruntă cu mai multe absențe. În urma avertismentelor din etapa precedentă cu Dacia Mioveni, bănățenii nu vor putea conta pe portarul Mutu și jucătorii de câmp, Neagoie și Bertea. Pe lângă suspendați, mai lipsește și atacantul sârb Marko Jovanovic, care acuză o accidentare. În aceste condiții, „leoparzii” ar putea fi prezenți pe foaia de joc, doar în număr de treisprezece. Singura veste bună e recuperarea lui Andrei Marchiș, dar fundașul stânga nu a evoluat deloc în retur.

 

Articol scris de Cornel Biholari

 

04 Jun. 2009, 16:59 Seria 2
Pe aceeași temă