La un pas de dezastru!

31 May. 2009, 13:34 Seria 2
La un pas de dezastru! **

“U” Cluj nu a reușit decât o remiză ieri, pe teren propriu, cu Jiul și trăiește periculos finalul de campionat. Clujenii își au însă soarta în mâini. Dacă iau șase puncte în ultimele două etape, scapă sigur de retrogradare.

 

Norii negrii care s-au adunat deasupra stadionului „Clujana” au prevestit dezastrul care o paște pe Universitatea. Echipa lui Dorinel n-a jucat mai nimic nici în partida cu Jiul. „Minerii” au început mai bine și au fost aproape de gol prin Antohi și Pintilii, dar norocul a ținut cu clujenii, care au marcat prin Szilagyi, după o gravă eroare a lui Hotoboc, pe fondul dominării oaspeților.

 

Chiar și cu ajutor din partea goal-keeper-ului advers, „studenții” și-au arătat din plin limitele și au cedat inițiativa în repriza a doua. Dorinel Munteanu a fost în pragul unei crize de nervi când Șuteu a scăpat singur cu Hotoboc și a șutat în portarul Jiului, căzut la pământ.

 

Sătui să vadă neputința clujenilor, „minerii” n-au stat mult pe gânduri și „vulpoiul” Apetri i-a servit pe tavă o minge lui Vădrariu pentru golul de 1-1. Reușita egalizatoare i-a panicat și mai mult pe „studenți”, care au atacat haotic până la final.

 

Mai mult, Sântejudean a ratat și el cu capul, din careul mic, în ultimele momente ale jocului. Coșmarul retrogradării tinde să se transforme în realitate pentru trupa lui Dorinel Munteanu.


 

Șuteu a plâns la final

În minutul 65 al partidei, la scorul de 1-0, Șuteu a scăpat singur cu Hotoboc și, după o cursă de 40 de metri, a tras în portarul Jiului. Fanii nu l-au iertat și l-au apostrofat la finalul partidei. „Ne-ai băgat în „C”, nenorocitule. Pleacă de la „U”!”, i-au strigat suporteri atacantului. Marcat de ratare, Șuteu a ieșit la vestiare cu ochii în lacrimi.
 

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

31 May. 2009, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă