La Reșița se face selecție de tineri jucători pentru completarea lotului echipei din Liga 2. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a evolua la Metalul

Marius ANGHEL 07 Jan. 2016, 14:14 Seria 2
La Reșița se face selecție de tineri jucători pentru completarea lotului echipei din Liga 2.** Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a evolua la Metalul

Depunctată de FRF cu 15 puncte, Metalul Reșița are nevoie ca o echipă ce se află deasupra ei în clasament să se retragă pentru a putea scăpa de retrogradarea imediată în Liga 3. E singura variantă prin care gruparea rosso-neră ar putea intra în play-out, însă nici acolo nu va avea șanse să scape de locurile ce duc în al treilea eșalon.

Cum în cele opt etape rămase de disputat din returul sezonului regular Metalul Reșița nu mai are niciun obiectiv, ci va juca doar pentru a duce la bun sfârșit campionatului pentru a nu risca o retrogradare în ultima ligă în cazul în care s-ar retrage, conducerea clubului s-a decis să caute în această perioadă noi jucători pe care se poate baza în aceste meciuri. Pe lângă juniorii și seniorii pe care îi are în acest moment sub contract, Metalul organizează joi, 14 ianuarie 2016, de la ora 13:00, la stadionul „Mircea Chivu”, o acțiune de selecție.

Sunt așteptați să participe jucători de fotbal legitimați, cu vârste cuprinse între 17-22 de ani, și care să aibă asupra lor echipament de antrenament: trening, ghete adecvate terenului sintetic, apărători. Jucătorii selecționați trebuie să aibe disponibilitatea de a rămâne în stadiu de pregătire centralizată, în perioada 14-16 ianuarie.

Scopul selecției supervizate de antrenorul Carol Gurgu este acela de a completa lotul de seniori al echipei, cel ce activează în Liga a 2-a. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0733575661.

În altă ordine de idei, în cazul în care Metalul Reșița nu va putea să se salveze de la retrogradare, aici luând în calcul și situația în care FRF se va decide ca noul sezon să rămână format tot din două serii, administrația locală reșițeană l-a anunțat în această iarnă pe Cătălin Rufă, principalul acționar al clubului, că doresc încheierea contractului de colaborate la încheierea sezonului actual. Rămânerea în Liga 2 ar fi singura șansă a Metalului de a rămâne la Reșița.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 07 Jan. 2016, 14:14 Seria 2
Pe aceeași temă