Kone: „Ar fi păcat să nu promovăm”

27 Mar. 2009, 17:14 Seria 2
Kone:

La conferința de presă susținută astăzi, 26 martie, alături de antrenorul principal au participat și noii veniți: Seydou Kone și Ovidiu Stoianof.

Ivorianul Kone a participat pentru prima dată de la venirea sa la club la o conferință de presă. Acesta a precizat că s-a acomodat cu stilul de joc și speră să ajute echipa cât mai mult.  Seydou Kone: ”Mă simt excelent la FC Internațional, unde este cu adevărat o atmosferă de echipă mare. M-am acomodat perfect cu stilul de joc, iar colegii m-au primit extraordinar. Avem un lot extraordinar din toate punctrele de vedere. Este ambițios, valoros și pus pe fapte mari. Eu nu am venit la Internațional cu gândul de a da cât mai multe goluri. Am venit aici pentru a ajuta echipa, iar dacă prin golurile mele Internațional urcă în clasament, înseamnă că mi-am făcut datoria. Ar fi păcat să nu promovăm în acest an, mai ales că la cum jucăm, nu prea sunt multe echipe care să ne oprească. Important este să rămânem concentrați, să ne antrenăm ca și până acum și apoi va veni și promovarea”.

Ovidiu Stoianof a debutat în etapa trecută pentru FC Internațional, iar sâmbătă, în confruntarea cu Liberty Oradea, își dorește să înscrie primul gol pentru echipă. Totodată, jucătorul speră să fie ocolit cât mai mult accidentări și să își dorește prelungirea contractului după expirarea lui.  Ovidiu Stoianof: ‘‘ Am ales să vin la Internațional în primul rând pentru domnul Ștefan Stoica. Știu că mereu drumul pe care dânsul o apucă este unul victorios și asta m-a făcut să semneze cu echipa argeșeană. Este adevărat că până acum am fost accidentat, dar din acest moment nu mai am nicio problemă medicală și vreau să cred că pe viitor nu va mai fi nevoie să mai trec pe la medic. Am semnat cu Internațional pe o perioadă de trei ani și jumătate, dar îmi doresc foarte mult să îmi prelungesc contractul. Atmosfera de aici este una perfectă. Nu este treaba mea dacă antrenorul mă bagă sau nu în teren. Eu trebuie să mă antrenez cât mai bine, iar în momentul în care tehnicienii mă aruncă în luptă, trebuie să dau ce e mai bun din mine. Sper din tot sufletul ca sâmbătă să joc și să marchez primul meu gol pentru Internațional. Va fi o partidă foarte dificilă, dar putem să câștigăm. Între atmosfera de la Craiova și cea de la Internațional este o mare diferență doar în ceea ce privește publicul. În rest vă dau cuvântul meu de onoare că între o echipă de Liga I și noi nu e nicio diferență”.
 

www.fcinternational.ro

 

27 Mar. 2009, 17:14 Seria 2
Pe aceeași temă