Kalai: „Vom fi surpriza plăcută a returului”

13 Mar. 2012, 17:00 Seria 2
Kalai:**

Fundașul vâlcenilor, Iosif Kalai crede că CSM poate fi una dintre revelațiile returului în Seria B2.

„Suntem pregătiți pentru un retur bun, important este să ne salvăm de la retrogradare, noi trebuie să scoatem puncte din meciurile directe cu echipele din partea a doua a clasamentului, nu ne interesează cele din vârf, care se bat la promovare. În tur, am avut mult ghinion, dar ne-a lipsit și concentrarea în fața porții, am ratat mult, chiar dacă am luat multe goluri, nu cred că apărarea a fost punctul slab.

Sâmbătă, cu Alba Iulia, va fi altceva decât în amicale, unde echipele mici se mobilizează mult mai bine, sper să înscriem cât mai repede, ai alt moral și meciul devine mai ușor. Trebuie să facem totul să obținem cât mai multe puncte, să ducem echipa cât mai sus în clasament, eu cred că vom fi surpriza plăcută a returului” a afirmat experimentatul stoper din Zăvoi.

Altfel, Iosif Kalai este convins că antrenorul-jucător Marius Mitu poate da un plus mare echipei, atunci când evoluează. „Am avut mulți antrenori în carieră, dar pot spune că Marius Mitu ne ajută foarte mult, el are avantajul că încă este jucător activ. Ne ajută și de pe margine, dar mai ales din teren, unde vorbește mult cu jucătorii, îi impulsionează, le dă altă motivație. Chiar i-am spus și lui Marius că este nevoie de el în continuare pe teren, să ajute echipa” a mai spus Kalai.

Articol scris de Adi Georgescu

13 Mar. 2012, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă