Jugaru, uite-ți urmașul!

25 Mar. 2009, 10:39 Seria 2
Jugaru,** uite-ți urmașul!

Inspirat din emisiunile lui Gabi Jugaru, fotbalistul echipei de liga secundă a vrut să fie și el autorul unei farse și a dezumflat trei roți de la mașina de serviciu a organizatorului de competiții.

Evenimentul s-a petrecut la finalul unui antrenament. Atacantul a ieșit din vestiar și a mers glonț la mașina lui Ghiță Moțoc, organizatorul de competiții de la FC Bihor. Lukacs a dezumflat pneurile mașinii oficialului, în hohotele de râs ale coechipierilor. Nu a apucat însă să se ocupe decât de trei roți, pentru că a fost prins în flagrant! Moțoc nu a gustat deloc gluma comediantului de ocazie și l-a pârât conducerii. Nici oficialii orădeni nu au dat dovadă de un simț al umorului foarte dezvoltat și vor să-l penalizeze aspru pe Lukacs pentru gestul său.

 

„Este o faptă gravă la adresa oficialilor. Nu ni se pare o glumă bună”, a răbufnit președintele Alexandru Toth.

 

Asta pentru că gluma atacantului a venit într-un moment în care relațiile dintre jucător și oficiali erau destul de tensionate. Fotbalistul este bănuit că a încasat inteționat un cartonaș galben în ultima etapă pentru a fi suspendat și a rămâne la Bihor alături de un vechi prieten, care a sosit de curând în oraș. Cele două pățanii ale lui Lukacs l-ar putea costa pe jucător între 1.000 și 5.000 de euro, cazul său urmând a fi discutat în Consiliul Director, în această săptămână.

 


5
mii de euro îl va „costa“ pe jucător farsa făcută oficialului de la FC Bihor

25 Mar. 2009, 10:39 Seria 2
Pe aceeași temă