Jucătorii vor schimbarea antrenorului Gigiu!

28 Jul. 2009, 13:36 Seria 2
Jucătorii vor schimbarea** antrenorului Gigiu!

Oficialii echipei îl susțin pe tehnician și spun că jucătorii se plâng degeaba. „Jucătorii sunt nemulțumiți de pregătirea fizică, dar uită că în sezonul trecut au trăit din pregătirea fizică”.

 

Mai mulți jucători de la Minerul Lupeni se plâng de faptul că actualul antrenor principal Petre Gigiu îi exploatează la maxim din punct de vedere fizic.

 

„Pe căldura aia mare am făcut câte trei antrenamente pe zi. Suntem epuizați. Ne aleargă până ne vină să vomităm pe teren”, s-au plâns fotbaliștii.

 

De partea cealaltă oficialii sar în ajutorul tehnicianul care anul trecut s-a clasat pe locul 8 cu echipa, cea mai bună clasare din ultimii 20 de ani.

 

„Jucătorii vor schimbarea lui, dar nu putem face ce vor ei. Așa au făcut și în sezonul trecut când s-au plâns de pregătirea fizică, dar uită că au trăit din pregătirea fizică. Nu se pune problema să-l schimbăm pe Peter Gigiu pentru că așa vor jucătorii. Treaba lor este să se pregătească nu să schimbe antrenori, de asta ne ocupăm noi”, a declarat președintele onorific Cornel Resmeriță.

 

Surse din cadrul echipei spun că în eventualitatea în care Petre Gigiu va fi schimbat locul acestuia va fi luat de actualul antrenor secund, Marcel Rus, care a fost numit de curând în această funcție.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

28 Jul. 2009, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă