Jucătorii liderului, băgați în ședință după eșecul de la Oradea: „Nu am luat măsuri, dar le-am cerut să câștige meciul cu UTA”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Mar. 2013, 16:11 Actualizat: 27 Mar. 2013, 16:12 Seria 2
Jucătorii liderului, băgați în ședință după eșecul de la Oradea:  „Nu am luat măsuri, dar le-am cerut să câștige meciul cu UTA”

Eșecul din meciul cu FC Bihor nu le-a căzut bine oficialilor Coronei, astfel că ieri, președintele clubului, Liviu Lupu, și președintele secției de fotbal, Szakal Andras, i-au băgat în ședință pe jucători și antrenori.

„S-a făcut o analiză la sânge a meciului cu FC Bihor, pentru că trebuie să recunoaștem că au fost probleme. Nu am luat niciun fel de măsuri, dar le-am cerut jucătorilor să câștige meciul cu UTA Arad. Vrem să vedem la echipă acea răutate în sensul bun al cuvântului, așa cum a fost în turul campionatului, atunci când aici a fost un grup unit. Trebuie să ne revenim rapid și primul obiectiv este câștigarea meciului cu UTA”, spune președintele Coronei, Liviu Lupu, citat de Monitorul Expres.

Meciul Corona – UTA Arad, contând pentru etapa a 19-a din B2, se va disputa duminică, de la ora 13.30, pe Stadionul Carpați.

Foto: eBihoreanul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Mar. 2013, 16:11 Actualizat: 27 Mar. 2013, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă