Jucătorii de la „U” Cluj continuă protestul inițiat sâmbătă. Teja nu i-a putut convinge să se antreneze nici astăzi

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 15:01 Seria 2

După ce sâmbătă, înaintea amicalului cu Sănătatea Cluj, majoritatea jucătorilor din lotul echipei Universitatea Cluj au decis să nu intre pe teren din cauza faptului că sunt neplătiți de aproape cinci luni, iată că protestul spontan al acestora nu s-a încheiat. Astăzi, 25 ianuarie, componenții lotului formației ardelene au refuzat din nou să se antreneze.

Speranțele că un nou investitor ar putea prelua Universitatea în această iarnă nu-i mai încălzește cu nimic pe jucătorii echipei clujene. Potrivit Știri de Sport, anunțul lui Mihai Teja că în această perioadă se fac eforturi mari pentru a se găsi surse de finanțare, iar echipa ar putea să meargă în cantonament în Turcia i-a nemulțumit pe jucători. Mai mulți componenți ai lotului s-au revoltat și i-au spus antrenorului că preferă, în schimbul de a merge în Turcia, să-și primească restanțele și să continue pregătirea pentru partea a doua a sezonului pe plan local.

„Am avut o discuție între noi și am decis să nu jucăm. Suntem neplătiți de mai multe luni, am avut promisiuni că ne intră un salariu de Sărbători și nimic… Așteptăm să se îndrepte puțin lucrurile. Este munca noastră”, a declarat, pentru ProSport, mijlocașul Octavian Ursu.

Protestul clujenilor a continuat și astăzi, cu antrenorul Mihai Teja antrenându-se la baza sportivă „Dan Anca” doar o mână de jucători, fără niciun portar, adică fix cei care au jucat sâmbătă în amicalul cu Sănătatea! Lemnaru, Chiacu, Berci, Moruțan, Ciupe, Yannick Agro, Norbert Janos, Zdroba, Alexandru Dan s-au pregătit sub comanda lui Teja, Hîmpea a rămas la sala de forță, în timp ce Kovacs a lipsit motivat.

Ceilalți componenți ai lotului nu au cedat în urma discuției cu tehnicianul Universității Cluj, în care a vrut să-i convingă să se pregătească, și nu s-au dezechipat, alegând să plece acasă.

Nu și-au luat banii și n-au vrut să iasă pe teren. Eu le-am spus să încerce să meargă mai departe, că nu e bine, dar îi înțeleg pe de o parte și pe ei. Peste tot sunt probleme. S-au retras echipe din liga a II-a. Cei de la Craiova nu sunt plătiți de 4 luni și jumătate, alții de două luni. Eu le-am spus: aveți răbdare, poate se întâmplă ceva, poate i se face milă de noi, cuiva”, a spus, pentru stiridesport.ro, Mihai Teja, după amicalul de sâmbătă cu Sănătatea.

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 15:01 Seria 2
Pe aceeași temă