Isăilă a refuzat s-o preia pe Corona!

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 15:15 Seria 2
Isăilă** a refuzat s-o preia pe Corona!

Imediat după meciul pierdut cu UTA, scor 0-1, președintele secției de fotbal al Coronei Brașov, Andras Szakal, a anunțat că există posibilitatea ca antrenorul să fie schimbat. Conform Monitorul Expres, un antrenor vizat de conducerea brașoveană a fost Daniel Isăilă, tehnician liber de contract după despărțirea de FCM Târgu Mureș, însă acesta a refuzat să preia echipa ce însă ce află pe loc promovabil în Seria a II-a.

Conform unor surse apropiate clubului brașovean, Isăilă ar fi fost contactat de un apropiat al conducerii pentru o discuție preliminară legată de preluarea echipei. Se pare că Isăilă a refuzat din start. Astfel, oficialii Coronei au de ales să continue cu actualul antrenor Dan Bona sau să caute un alt tehnician.

Nu ar fi exclusă varianta ca echipa să fie preluată de Adrian Hârlab, cel care este șeful centrului de juniori al clubului, variantă infirmată de experimentatul tehnician.

Iată ce declara la finalul meciului cu UTA Andras Szakal: „Arătăm rău. Sper că în perioada următoare ne vom reveni și vom începe să adunăm puncte. Săptămâna viitoare trebuie să facem o analiză serioasă. Ne punem unele semne de întrebare în urma evoluțiilor din aceste etape. Există posibilitatea să schimbăm antrenorul, întrucât echipa nu mai joacă mare lucru. Oricum, nu putem vorbi acum, la cald, vom lua deciziile care se impun săptămâna viitoare. Nu se pune problema să renunțăm la obiectiv”.

Marius ANGHEL 02 Apr. 2013, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă