**Ionuț Popa vrea să plece de la UTA!**

10 Jun. 2009, 17:30 Seria 2
**Ionuț Popa vrea să plece de la UTA!**

Ionuț Popa a dat un ultimatul celor implicați în destinele Bătrânei Doamne. Antrenorul arădean a declarat că nu mai dorește să se complacă în amatorism și vrea ca în cel mai scurt timp să se rezolve toate problemele de la club.

 

„Nu mai putem continua așa. Trebuie să știm pe ce buget ne bazăm în campionatul viitor și pe ce fond de jucători. Cu actualul lot nu avem nici o șansă să evităm retrogradarea. Dacă se va continua ca și până acum nu mai rămân”, a declarat Ionuț Popa.

 

Mister așteaptă o implicare concretă din partea oamenilor de afaceri arădeni, în special a lui Sandu Ion, dar nu în ultimul rând a primarului Gheorghe Falcă. „Vom bătători drumul până la primărie, pentru a fi ajutați, la fel de mult ca și cel până la oamenii de afaceri. Dacă în maxim 15 zile nu vom ști pe ce ne bazăm atunci eu nu mai sunt la UTA și voi da curs altor oferte sau mă las de antrenorat. În nici un caz nu vreau să fac de râs acest club și pe mine în cele din urmă”, este ultimatumul dat orașului de către Mister.


„Am încredere mare în primar că va rezolva situația. Este singurul care-l poate convinge pe Sandu Ion să ajute financiar clubul. Diferența dintre Falcă și Nichita (primarul Iașiului-n.red) este că cel de-al doilea este mort după fotbal și își petrecea multe zile din săptămână alături de echipă. Am fost ajutați până acum de Falcă și sperăm ca și în continuare să fie alături de UTA”, a mai spus „Popică”.

 

Ionuț Popa intenționează ca în 6 iulie să se reia pregătirile și a creionat și stafful tehnic. „Eu voi fi director tehnic, Roland Nagy va fi antrenor principal, Dan Stupar îl va ajuta, iar Dan Țapoș se va ocupa cu pregătirea portarilor„, a concluzionat Ionuț Popa.
 

Articol scris de Daniel BERAR

[email protected]
 

10 Jun. 2009, 17:30 Seria 2
Pe aceeași temă