Ionuț Popa vede meciul cu Metalul mai greu decât cele cu FC Brașov și Gaz Metan. „Pe această echipă a Reșiței nu știm de unde s-o luăm”

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 13:15 Seria 2
Ionuț Popa vede meciul cu Metalul mai greu decât cele cu FC Brașov și Gaz Metan.**

Așteptarea a luat sfârșit și pentru Șoimii Pâncota. Deși nu au avut condițiile de pregătire ale „verișorilor” de la UTA și „alb-negrii” sunt sătuli de antrenamente fără jocuri oficiale. Și, teoretic, spre deosebire de trupa lui Roland Nagy, formația din Podgorie are parte de un start mai lin de campionat.

Având -8 în clasamet, Metalul Reșița e aproape retrogradată, doar că, din respect pentru întrecere și pentru a asigura continuitatea la club, a încropit o formație ce reprezintă pentru toată lumea o mare necunoscută.

Asta a subliniat și Ionuț Popa înainte de deplasarea de sâmbătă din Valea Domanului. „Vă spun cu mâna pe inimă, că meciul e mai greu decât cele cu FC Brașov sau Gaz Metan Mediaș. Pe cele două formații le-am cunoscut, ne-am luat măsuri împotriva lor, dar pe această echipă a Reșiței nu știm de unde s-o luăm. În plus, se știe că ei sunt retrogradați și nu au nici cea mai mică presiune a rezultatelor. Toate echipele de acest gen sunt periculoase, bravo lor că au găsit puterea să continue chiar și cu această situație imposibilă din clasament”, a precizat antrenorul Pâncotei.

De cealaltă parte, „șoimii” sunt conștienți că orice pas greșit, mai ales împotriva unei formații condamnate la retrogradare, îi scoate definitiv din lupta pentru unul din primele șase locuri din clasament. „Atâta timp cât mai avem șanse matematice la play-off am vrea să luptăm pentru ele, ca să nu mai vorbim că orice punct acumulat e bun și în play-out. Dar, repet, mi-aș fi dorit să cunosc mai mult de doi fotbaliști, adică pe Zimmermann și Ponoran, din lotul lor și să-mi dau seama ce fel de echipă sunt. Așa, din rezultatele din amicale, par o formație solidă. Adică au doar victorii, nu au primit gol, deși se știe că au jucat doar cu echipe de Liga a 4-a și a treia și doar acasă”, a adăugat „Mister”.

Cinci transferuri, toate apte de joc

Pâncotanii s-au întărit cu cinci fotbaliști în această vară în toate compartimentele posibile. Dacă despre portarul Cioară, mijlocașul Suciu și atacantul Ion se știa că sunt buni de joc pentru Reșița, în dreptul celorlalți doi existau mari dubii. Dar, joi, inclusiv fundașul central, Horia Crișan și mijlocașul de 18 ani, Emanuel Vasi, au primit cărțile verzi și pot fi utilizați în Banat. „E un lucru bun, în acest fel am strâns și noi 18 jucători pe foaie. Ne vor lipsi totuși Pascariu și Issa, dar cu Vasi și Crișan avem soluții bune sâmbătă”, a confirmat Ionuț Popa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 13:15 Seria 2
Pe aceeași temă