Ionuț Popa rămâne, dar nu știe până când

06 Jul. 2009, 11:34 Seria 2
Ionuț Popa rămâne,** dar nu știe până când

Ionuț Popa este cel care a trasat coordonatele pregătirii de vară a UTA-ei. Liber de contract, tehnicianul arădean nu a ajuns în punctul de-a semna un angajament cu Bătrâna Doamnă, dar și-a asumat, cel puțin  pentru o perioadă, pregătirea și coordonarea echipei.

 

„Mi-aș fi dorit ca pregătirile să fie reluate în cu totul alte condiții, nu în incertitudine. Din nefericire, discuțiile legate de soarta clubului derulate de-a lungul lunii iunie nu s-au concretizat, astfel că în acest moment UTA nu are o finanțare certă, motiv pentru care planul meu de performanță nu poate fi susținut. Nu am deocamdată alte oferte, deoarece am respins orice discuție știind că la UTA urmează să se pună lucrurile la punct și i-am promis președintelui Giovannio Catanzariti că îl ajut, atât în ceea ce privește intenția lui de-a găsi un finanțator pentru club, cât și în ceea ce privește pregătirea echipei. Deși mi-am dorit și îmi doresc să antrenez UTA, este posibil să nu rezist, având în vedere că deocamdată condițiile de performanță sunt minime. Eu aș vrea ca UTA să tragă la promovare imediat și să fie prinsă într-un proiect care în doi-trei ani să o transforme într-o echipă solidă de Liga I. Acum nu ne putem gândi la acest lucru. Să vedem ce va urma. Este posibil însă să accept o altă ofertă, în afara Aradului, și atunci probabil voi pleca, dar asta rămâne de văzut. Deocamdată lucrez pentru UTA”, a declarat Ionuț Popa.
 

 

Antrenorul arădean nu va fi prezent azi dimineață la reunirea lotului și nici în cursul după-amiezii, la primul antrenament. Este plecat la Iași, unde a participat ca naș la un botez, dar va reveni la club de marți dimineață, când va prelua conducerea ședințelor de pregătire. Luni, de echipă se vor ocupa secunzii lui Ionuț Popa, Roland Nagy și Dan Țapoș.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

06 Jul. 2009, 11:34 Seria 2
Pe aceeași temă